Kongelige18. december 2017

Prins Joachim taler ud: - Jeg er ikke, som I tror

I en ny dokumentar kommenterer prins Joachim på, at folk opfatter ham som værende snobbet og arrogant
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3_14.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Den 27. december bliver dokumentaren "Den anden prins" sendt på TV 2, og her gør prins Joachim op med de fordomme, som han mener, folk har om ham.

Prinsen fortæller blandt andet, at han i virkeligheden ikke er så snobbet og arrogant, som han godt kan virke som, når han begår sig i offentligheden.

Ingen grund til panik! Her kan du nå at købe julegaven.

- Jeg er en følsom person. Jeg er også en person, som har lært at holde en vis fremtoning, uanset om det er i store officielle begivenheder, eller om det er helt nede som privatperson, der går hen ad gaden. Der har jeg fået et ry for at være en stivstikker, det har ført til, at så er jeg automatisk arrogant, forklarer prinsen i "Den anden prins", der bliver sendt på TV 2 den 27. december.

Den 48-årige far til fire mener, at hans ry som snobbet og arrogant er en stor misforståelse.

- Jeg er, som jeg er er. Jeg er ikke, som I tror eller hører og i nogle tilfælde ønsker, jeg skal være. Jeg er et menneske af kød og blod, lyder det fra prins Joachim i "Den anden prins".

Kongehusekspert Lars Hovbakke Sørensen vurderer over for TV 2, at årsagen til prins Joachims stivstikker-image skal findes hos hans bror kronprins Frederik.

- Kronprinsen er meget lidt formel og meget folkelig. Han holder ikke så meget på traditionerne. Man behæver ikke sige "De" til ham. Det skal man til gengæld til prins Joachim. Derfor kommer prins Joachim til at fremstå mere arrogant og ikke ligeså meget i øjenhøjde som kronprinsen, forklarer Lars Hovbakke Sørensen til TV 2.

"Den anden prins" er en dokumentar lavet af den tidligere sangerinde Maya Albana. Den er optaget i løbet af det første halvår af 2017, og prinsen taler blandt andet ud om sin skilsmisse fra Alexandra, salget af Schackenborg og hans liv som familiefar.

Dokumentaren sendes den 27. december kl. 20 på TV 2.

Sponsoreret indhold