Kongelige10. december 2018

Meghans far i voldsomt angreb af Harry

Thomas Markle er ude med et stor stikpille til sin svigersøn, da han er træt af ikke at kunne komme i kontakt med sin datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry-meghan-02112018.jpg
 Foto: MEGA

- Jeg har sendt mange beskeder. Hendes nummer er det sammen, men de er aldrig vendt tilbage.

Sådan lyder det fra Meghans bitre far, Thomas Markle, i et nyt interview med Daily Mail.

Den 74-årige amerikaner er meget træt af, at han ikke kan komme i kontakt med sin datter, selvom han har prøvet flere gange.

Men ikke nok med den hårde kritik af sin datter, så får svigersønnen også med grovfilen af Thomas Markle.

- Jeg har bedt hende om at tage telefonen. Jeg har skrevet et to-siders langt brev, og så har jeg sendt en mail via hendes repræsentanter i Los Angeles. Jeg har spurgt hende, hvorfor hun tror på de såkaldte løgne. Jeg har også pointeret, at royale ikke altid opfører sig perfekt. Jeg skrev, at jeg aldrig har spillet pool nøgen eller dukket op til en fest klædt ud som nazist, fortæller Thomas Markle til Daily Mail med reference til, at prins Harry i 2005 dukkede op til en udklædningsfest i nazi-kostume.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markles-far-thomas-m.jpg
 Foto: All Over Press

Amerikanske Thomas Markle bor til dagligt i Mexico. Foto: MEGA

Lagt på is

Thomas Markle var ikke med til sin datters bryllup tilbage i maj, og det lyder til, at faderen er lagt på is.

Men det får ikke den pensionerede instruktør til at holde mund.

- Jeg er blevet frosset ude, men jeg kan ikke forblive tavs, lyder det fra Thomas Markle.

Selvom Meghan ikke svarer sin far, så har han ikke opgivet at få kontakt med sin royale datter.

Ifølge Thomas Markle, så er han bange for, at det royale par tror, at han spreder historier om de royale for at tjene kolde kontanter.

- Jeg har prøvet at kontakte min datter mange gange via breve og beskeder, men Meghan og Harry har ignoreret mig. De har gjort, hvad de har fortalt os, hvad vi ikke skulle gøre. De tror på alt, hvad der bliver skrevet om mig. Jeg rækker ud efter dem igen for at bevise, at jeg ikke lyver.

Den triste far har fået at vide fra flere personer, at han burde klappe i, men det virker til, at den 74-årige mand ikke har tænkt sig at makke ret.

- Alle siger til mig, hvorfor jeg bare ikke holder kæft. At Meghan ikke kan tale med mig, fordi jeg altid fortæller deres hemmeligheder. Men det er ikke rigtigt. Jeg er blevet beskyldt for de mest forfærdelige ting. I et magasin kan der være en grim historie om prins Charles lige ved siden en historie om mig, men ingen klantrer prins Charles for noget, lyder det tydeligt bittert fra Thomas Markle til Daily Mail.

Sponsoreret indhold