Kongelige2. november 2018

Hør sangen her: Grevinde Alexandra springer ud som sangerinde

Grevinde Alexandra springer ud som sangerinde med sin nye sang ”Wash Me Away”, som hun har indspillet til fordel for en velgørenhedsorganisation. Hør sangen her
https://imgix.seoghoer.dk/grevinde_alexandra_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

54-årige grevinde Alexandra vil gerne prøve noget nyt – og hun har derfor kastet sig over musikken.

Grevinde Alexandra debuterer således som sangerinde med singlen ”Wash Me Away”, der udkommer i dag, fredag.

Det skriver Ritzau ifølge B.T.

Sangen er indspillet til fordel for den svenske velgørenhedsorganisation Star For Life.

Organisationen hjælper fattige og udsatte børn i det sydlige Afrika.

- Jeg har altid godt kunnet lide at synge, og jeg har i lang tid godt kunnet tænke mig at afprøve mine evner, siger grevinde Alexandra til Ritzau ifølge B.T. og tilføjer:

- Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg gerne vil ud og prøve noget nyt. Derfor har jeg også sat gang i nogle ting, der gør det muligt for mig at smide den skabelon, som har været omkring mig.

Du kan høre sangen ”Wash Me Away” herunder.

Grevinde vil dog ikke kun holde sin sangstemme i studiet. Den 10. november vil hun således også gå på scenen i Malmø for at synge sit nummer live til et velgørenhedsarrangement.

- Hvorfor skulle jeg ikke? Jeg bilder mig ikke ind, at jeg er professionel sangerinde - tværtimod - men jeg har dyrket noget, jeg virkelig synes er sjovt, og hvis jeg kan sprede lidt glæde og hjælpe andre ved at synge der, hvorfor så ikke?, siger den nyklækkede sangerinde til Ritzau ifølge B.T.

Grevinde Alexandra er også aktuel med sin bog, ”Mit lykkelige land”, og bogen bliver revet væk.

Den drønede direkte ind som nummer to på bestsellerlisterne hos landets største boghandlerkæde, Bog og idé, og hos Arnold Busck.
Begge steder er hun, i kategorien for biografier, kun overgået af Hella Joofs nyeste bog ”Dage med mildhed, modgang og mirakler”. Allerede en uge efter at Alexandras bog udkom, var Politikens Forlag i gang med at trykke 2. oplag. Forlaget ønsker ikke at oplyse, hvor stort det første oplag var på.

Sponsoreret indhold