Nyheder26. november 2012

Kong Carl: Elskerinden er lesbisk

Kongens tidligere sexpartner springer ud
Så er der igen gang i den på den anden side af sundet.
Så er der igen gang i den på den anden side af sundet.
 Foto: All OverCamilla Henemark er sprunget ud som lesbisk, skriver BT. Det er en historie, der nok ville interessere de færreste, hvis det ikke lige var fordi, Camilla Henemark er den svenske konges tidligere elskerinde.

Dermed må kong Carl nok sande, at skriverierne om hans affære med Army of Lovers-baben endnu engang blusser op.

Kong liderlig

Først kom det frem, at kongen ikke kunne holde den i bukserne, men havde været Silvia utro. Den frække Camilla Henemark var simpelthen for stor en fristelse for den svenske monark.

Hvilket sexhumør er du i? Se svaret på Q.dk

I samme omgang landede en afslørende bog i handlen, der berettede om kongens forbrug af strippere og de mange penge, han brugte på dem.

For nogle få uger siden udkom så Camilla Henemarks egen bog "Farvel søde liv", hvor hun afslører detaljer fra den celebre affære.

Og nu er hun så sprunget ud som lesbisk. Hun har forlovet sig med 20-årige Amanda, som hun mødte i sidste uge på en bytur i Stockholm.

Overvejer du et one night stand? Få tricks hos Q.dk

- I stedet for at veje for og imod begyndte vores forhold i en helt anden ånd, forklarer Camilla Henemark, der er rundet 47 år.

- Amanda er utroligt moden af sin alder. Hun er utrolig betænksom, og hun nærer virkelig omsorg for mig. Hun er så meget den voksne i vores forhold, lyder det fra den nyforlovede, der på grund af dårlig service hos guldsmeden, render rundt med en midlertidig plastikring som symbol på sin nye, store kærlighed.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/db251b1ab70247118d548525d385d15c.jpg


Nu er kongens elskerinde sprunget ud som lesbisk. (Foto: All Over)

Silvia. Udspionerede sin utro mand

Sponsoreret indhold