Nyheder30. januar 2018

Kom med backstage til "Say Yes to the Dress"

I næste uge får den danske version af "Say Yes to the Dress" premiere på Kanal 4. Kom med SE og HØR backstage og se, hvordan programmet bliver til

Der er tyl, tårer og masser af rørende øjeblikke, når den danske version af "Say Yes to the Dress" får premiere på Kanal 4 of Dplay mandag den 5. februar kl. 21.

Hvis du glæder dig lige så meget til programmet, som vi gør, så kan du i videoen øverst på siden komme med backstage til optagelserne af det populære program, hvor vordende brude er på jagt efter den perfekte brudekjole.

Kjoledesigneren Jesper Høvring, der er frontmand i programmet, fortæller til SE og HØR, at fans af det populære TV-format godt kan glæde sig.

- De kan forvente sig et superflot program med nogle rigtig gode brude, som varierer rigtig meget i både højde og drøjde, men også i alder og i følelser, og hvad de mangler, og hvad de søger, budgetter, og alt muligt andet, så et meget varieret program, men primært et smukt og et godt og et dejligt program, fortæller Jesper Høvring, da SE og HØR møder ham under indspilningerne af "Say Yes to the Dress".

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/20171130_dm_say_yes_to_the_dress_006-1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Jesper Høvring skal 10 programmer hjælpe 30 brude med at finde drømmebrudekjolen. Foto: Dan Mariegaard

I efteråret meldte Kanal 4 ud, at de ville lave en dansk version af det populære program, og nu har Kanal 4 så sat en dato for premieren.

"Say Yes to the Dress"-fans kan sætte kryds i kalenderen mandag den 5. februar kl. 21 på Kanal 4 og DPlay, hvor den danske udgave af "Say Yes to the Dress" får premiere.

Når danske kvinder skal vælge brudekjoler i den danske udgave af "Say Yes to the Dress", bliver det med eksperthjælp ved hånden.

Det er nemlig den danske kjoledesigner Jesper Høvring, der kommer til at stå i front, når den danske udgave af "Say Yes to the Dress" løber over skærmen på Kanal 4 .

I efteråret søgte Kanal 4 efter kommende brude, der gerne ville være med i det populære TV-format, og kort efter blev frontfiguren, der skal hjælpe kvinderne på deres kjolejagt, fundet. Det skrev Discovery Networks Danmark, der står bag Kanal 4, i en pressemeddelelse, og Høvring selv bekræftede det på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jesper Høvring er en af Danmarks mest prominente kjoledesignere, og han har celebre navne som kronprinsesse Mary, Christiane Schaumburg-Müller, Andrea Elisabeth Rudolph og Sarah Grünewald på kundelisten.

- "Say Yes to the Dress" er et virkelig fint og sjovt format, og jeg glæder mig til at møde en masse skønne og forventningsfulde brude fra hele landet. Et bryllup er en fantastisk beguvenhed, og næst efter "JA'et" og en dato, så er den perfekte kjole noget af det, de fleste brude går allermest op i. Og liiger utrolig mange følelser i, fortæller Jesper Høvring i pressemeddelelsen.

- Jeg har lavet kjoler i 20 år og elsker at guide og udfordre mine kunder, så de kommer afsted med den der wauw-følelse, tilføjer Høvring.

Siden Kanal 4 søgte efter deltagere til programmet, er det væltet ind med hundredvis af ansøgninger fra kvinder, der vil på jagt efter drømmekjolen på nationalt TV.

Den danske udgave af "Say Yes to the Dress" skal optages i Vejle i butikken Panayotis, der altså skal være den danske pendant til Kleinfeld Bridal.

- Det er et kæmpe skulderklap, at "Say Yes to the Dress - Danmark" skal optages hos Panayotis i Vejle. Og vi glæder os helt vildt! Faktisk har vi lige siden 2011 været bidt af programmet. Der var vi nemlig i New York, hvor vi besøgte Kleinfelds, hvor den amerikanske version af formatet bliver optaget, og ejeren gav os den store rundvisning, fortæller butiksejer Michael Panayotis.

Sponsoreret indhold