Kendt dansk kjoledesigner i front for "Say Yes to the Dress"

Kjoledesigneren Jesper Høvring har bl.a. kreeret kjoler til Andrea Elisabeth Rudolph.

Kjoledesigneren Jesper Høvring har bl.a. kreeret kjoler til Andrea Elisabeth Rudolph.

Foto: Claus Poulsen

Når danske kvinder skal vælge brudekjoler i den danske udgave af "Say Yes to the Dress", bliver det med eksperthjælp ved hånden. 

Det er nemlig den danske kjoledesigner Jesper Høvring, der kommer til at stå i front, når den danske udgave af "Say Yes to the Dress" løber over skærmen på Kanal 4 i foråret 2018. 

Tidligere på måneden søgte Kanal 4 efter kommende brude, der gerne ville være med i det populære TV-format, og nu er frontfiguren, der skal hjælpe kvinderne på deres kjolejagt, nu fundet. Det skriver Discovery Networks Danmark, der står bag Kanal 4, i en pressemeddelelse, og Høvring selv bekræfter det på sin Instagram-profil. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Glæder mig..... #sayyestothedress #jesperhovringcouture

Et opslag delt af Jesper Høvring (@jesperhovring) den

Jesper Høvring er en af Danmarks mest prominente kjoledesignere, og han har celebre navne som kronprinsesse Mary, Christiane Schaumburg-Müller, Andrea Elisabeth Rudolph og Sarah Grünewald på kundelisten. 

- "Say Yes to the Dress" er et virkelig fint og sjovt format, og jeg glæder mig til at møde en masse skønne og forventningsfulde brude fra hele landet. Et bryllup er en fantastisk beguvenhed, og næst efter "JA'et" og en dato, så er den perfekte kjole noget af det, de fleste brude går allermest op i. Og liiger utrolig mange følelser i, fortæller Jesper Høvring i pressemeddelelsen.

- Jeg har lavet kjoler i 20 år og elsker at guide og udfordre mine kunder, så de kommer afsted med den der wauw-følelse, tilføjer Høvring.   

Siden Kanal 4 søgte efter deltagere til programmet, er det væltet ind med hundredvis af ansøgninger fra kvinder, der vil på jagt efter drømmekjolen på nationalt TV.

Den danske udgave af "Say Yes to the Dress" skal optages i Vejle i butikken Panayotis, der altså skal være den danske pendant til Kleinfeld Bridal.

- Det er et kæmpe skulderklap, at "Say Yes to the Dress - Danmark" skal optages hos Panayotis i Vejle. Og vi glæder os helt vildt! Faktisk har vi lige siden 2011 været bidt af programmet. Der var vi nemlig i New York, hvor vi besøgte Kleinfelds, hvor den amerikanske version af formatet bliver optaget, og ejeren gav os den store rundvisning, fortæller butiksejer Michael Panayotis.  

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close