Nyheder 20. maj 2016

Kollegaer håner Wozniacki: Overvurderet og en diva!

Det er ikke de bedste ting, som Caroline Wozniackis tenniskollegaer tænker om hende.
Foto: All Over

Hvis du frit kunne sige, hvad du mener om dine kollegaer - uden de fandt ud af, hvem der var afsender på meningerne - hvordan ville dine kollegaer så blive kategoriseret? Og ville du selv kunne leve med de udsagn, der kom om dig?

Ja, de spørgsmål skal Caroline Wozniacki nu forholde sig til.

Sportssitet ESPN har lavet en undersøgelse blandt 31 toptennisspillere, som er foregået helt anonymt.

Det sker forud for French Open, der skal spilles om lidt - og i undersøgelsen har de spurgt tennisspillerne om at fra tøj til doping. Og det er ikke de fedeste afstemninger, som danske Caroline Wozniacki scorer højt i.

På spørgsmålet om, hvem der er den største diva, bliver Caroline Wozniacki dog ikke nummer et… Men hun er med i toppen af listen, hvor tennisspillerne mener, at Maria Sharapova er den største diva med over en tredjedel af stemmerne. Euginie Bouchard, Serena Williams og Victoria Azarenke ligger alle med omkring 12 procent af stemmerne, mens Caroline Woziacki og Jelena Jankovic scorer lige knap 10 procent i afstemningen om, hvem der er den største diva.

Der bliver også spurgt, hvem der er den mest overvurderede spiller, og her dukker Caroline Wozniackis navn også op. Top tre-listen af de mest overvurderede er: Grigor Dimitrov får 12,9 procent i den afstemning, og det same gør Maria Sharapova, mens Caroline Wozniacki får 9,7 procent.

Hvad Wozniacki siger til afstemningerne, vides ikke. Hun er for tiden i Frankrig, hvor hun deltog i amfAR-gallafest i går, og generelt har man set mere til hende på den røde løber end på tennisbanen i den seneste tid - hvor hun naturligvis også har døjet med skader.

Se flere billeder af Caroline Wozniackis galla-look her: 

Wozniackis galla-look

Sponsoreret indhold