Nyheder17. april 2016

SE BILLEDET: Wozniacki hygger sig med tennislegender

Caroline Wozniacki har gang i genoptræningen og sin vanlige næse for godt selskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline-wozniacki-i-hvidt.jpg
 Foto: AOP

En skade holder i øjeblikket den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki væk fra tennisbanen. Og når man ikke selv kan spille, kan man da ligeså godt få et par gode råd fra to af verdenshistoriens allerstørste tennisstjerner.

Til et Rolex-event fik den smukke dansker en selfie med de levende legender Roger Federer og Bjørn Borg. Hvorfor er det noget særligt, spørger du måske? Lad os tage et kig i tennissportens historiebøger.

Schweizeren Roger Federer har blandt andet ligget nummer et på verdensranglisten i 237 uger – længere end nogen anden. Han har vundet den mest prestigefyldte grand slam-turnering Wimbledon fem år i træk – og, nå ja, så har han i alt vundet 17 grand slam-titler.

Bjørn Borg (ja, det er ham med underbokserne) var tennissportens største stjerne i 70’erne. Han har vundet 11 grand slam-titler gennem sin karriere.

På Wozniackis selfie står Bjørn Borg yderst til venstre. Ved siden af ham smiler den russiske tennisspiller Tatiana Golovin. Wozniacki står i en flot mandesandwich mellem Roger Federer og den bulgarske tennisspiller Grigor Dimitrov (th.)

Multitalentet Annette Heick er blandt de mange, der har lagt mærke til billedet.

- Dør over at du er sammen med Bjørn Borg - min helt, skriver hun som kommentar.

Sponsoreret indhold