Hollywood3. maj 2016

Se alle billederne: Caroline Wozniacki var med stjernerne til MET gala

En af årets største rød løber-begivenheder fandt sted i New York mandag aften. Danske Caroline Wozniacki var blandt de celebre gæster.

MET Gala 2016

Det er traditionen tro en af de meste prestigefyldte rød løber-begivenheder, når årets MET gala finder sted.

Der er hvert år et tema, som de kendte skal prøve at matche deres smukke, fantasifulde og skønne outfits til, og i år var temaet: Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology. Og med det i baghovedet var der flere, der havde fundet yderst kreative kostumer til aftenens store fest.

Danske Caroline Wozniacki var i en smuk rød kjole, og hun strålede blandt alle de andre stjerner, der var på den røde løber.

Det hedder MET gala, fordi den store fest finder sted på Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute i New York City. Modedronningen - og Vogues redaktør - Anna Wintour var aftenens officielle vært, mens sangeren Taylor Swift havde en æres-værtsrolle. Swifts medværter var skuespilleren Idris Elba og Apples chefdesigner Jonathan Ive.

Blandt gæsterne var Selena Gomez, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kanye West, Beyonce, Kate Hudson, Solange Knowles, Uma Thurman, Madonna og mange mange flere.

Se alle billederne fra MET gala 2016 i galleriet øverst i artiklen:

MET Gala 2016

Sponsoreret indhold