Nyheder11. oktober 2016

”Klassefesten 3” har KÆMPE succes – så mange har allerede set filmen

I weekenden fik ”Klassefesten 3” premiere landet over – og danskerne var bestemt i humør til et gensyn med de tre venner Andreas, Niels og Thomas. Tredje film i serien har allerede slået sine forgænger af pinden i forhold til billetsalg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/klassefesten_3_-_daben.jpg
 Klassefesten 3

Danmarks tre bedste venner – Andreas, Niels og Thomas – indtog i denne weekend de danske biografer. Og man må sige, at de indtog biograferne med stil.

I hvert fald kan venneparret prale over at have haft et fantastisk billetsalg til den nye film om den – ”Klassefesten 3”.

Komediefilmen om de tre venner har solgt svimlende 168.992 billetter inklusivt snigpremierebilletter, og filmen er tilmed gået direkte ind på en førsteplads på biograflisten.

Det skriver Nordisk Film på sin hjemmeside.

Filmen, der har Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby i de altoverskyggende hovedroller, solgte hele 121.099 billetter fra torsdag til søndag, og lagt sammen med de 47.893 snigpremierebilletter er det altså nok solgte billetter til at ramme førstepladsen på biograflisten.

Komediefilmen kan endda glæde sig over også at have slået sin forgænger af pinden i forhold til billetsalg.

”Klassefesten 2” solgte til sammenligning 114.462 billetter i premiereweekenden i 2014 – og film nummer tre har også haft den suverænt bedste premiereweekend sammenlignet med første film, der udkom i 2011.

- Vi har naturligvis haft høje forventninger til filmen, og vi håbede, at den ville runde 100.000 solgte billetter i premiereweekenden. Men at den er helt oppe over 120.000 billetter og 168.000 inkl. snigpremierebilletter overgår selv vores mest optimistiske prognoser. Når vi samtidig kigger på den helt overvældende positive respons, der er på de sociale medier, er der ingen tvivl om, at folket elsker KLASSEFESTEN-filmene, udtaker distributionschef Frederik Honore på Nordisk Films hjemmeside.

Den første film ”Klassefesten” fra 2011 solgte i alt 505.000 billetter. Efterfølgeren ”Klassefesten 2” solgte hele 604.000. Om tredje film slår de to af pinden, må tiden vise.

Sponsoreret indhold