Nyheder 4. oktober 2016

Kirsten Siggaard ramt af heftig skade

Det der bare ikke måtte ske, er sket. Kirsten Siggaard er blevet ramt af en ordentlig omgang betændelse på hornhinden, men hun lover, at hun er klar til "Vild med dans" fredag.
Foto: Claus Poulsen

Kirsten Siggaard har nu fået en ekstra udfordring til hendes træning i standard-dans, da hun har fået betændelse på hornhinden på venstre øje. Det gør, at hun kun kan se med det højre, skriver hun i en statusopdatering på Facebook.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun lover dog, at hun vil være klar til at danse rumba på fredag i "Vild med dans", og det er træner og partner Thomas Evers nok glad for.

Da Kirsten Siggaard i 1988 deltog i det internationale Melodi Grand Prix for Danmark, havde hun også øjenbetændelse, hvilket var årsagen til, at hun bar de orange-gule briller, man så hende med dengang. Det blev til den tredjeplads for Kirsten Siggaard og Danmark i konkurrencen, så det tyder på, at hun sagtens kan håndtere den slags udfordringer.

Til TV2 har Siggaard fortalt, at dansetræningen foregår under dæmpet belysning og med en klap for øjet. Men ellers foregår træningen som planlagt, og seerne kan derfor stadig se frem til hendes heftige trin ved fredagens dansefest.

I sidste uge måtte vi sige farvel til Søren Fauli og Karina Frimodt, der ellers var ude i en omgang omdans mod netop Kirsten Siggaard og Thomas Evers.

Der vises "Vild med dans" på TV2 fredag klokken 20.

Sponsoreret indhold