Nyheder11. oktober 2018

Kim Larsens blomster doneres væk - familien får de mange breve

De mange blomster, som forbipasserende har lagt på Christianshavns Torv, er blevet doneret, mens brevene vil blive givet videre til Kim Larsens familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_larsen_front_3.jpg
 Foto: Aller Media

Blomster og lys har siden sidste søndag prydet Claus Bergs Gade 5A i Odense.

Det var her, at Kim Larsen boede med sin hustru Liselotte i en beskeden lejlighed indtil sin død.

Også på Christianshavns Torv i København har mange danskere været forbi for at lægge blomster, sætte lys og aflevere en sidste hilsen til spillemanden, der døde søndag den 30. september omgivet af sin hustru Liselotte og sine seks børn.

Nu er de mange blomster på torvet på Christianshavn så blevet doneret videre.

De smukke buketter er blevet lagt på de Hjemløses Gravplads på Assistens Kirkegård på Nørrebro i København, der i forvejen er støttet af Kim Larsens Himmelblå Fond.

Det skriver TV 2.

Lokale christianshavnere, heriblandt de hjemløse der holder til ved torvet, har siden sidste søndag vogtet over blomsterne og øllene og sørget for at holde stearinlysene tændte til ære for Kim Larsen.

- Det er lige i Kim Larsens ånd - han talte jo de svages sag. Efter hans død har vi snakket meget om, hvad han har og ikke har sagt, men han hjalp rent faktisk de hjemløse økonomisk, så det var ikke bare snak og ord, siger lederen af Morgencaféen for Hjemløse, Michael Espensen, til TV 2.

De mange blomster ved Kim Larsens lejlighed i Odense er sirligt blevet passet af Odense Kommune, som løbende har sørget for at fjerne døde blomster, så der kun lå friske blomster ved hans lejlighed.

Tirsdag valgte man så at fjerne de resterende blomster efter aftale med Kim Larsens familie.

De mange genstande og breve, der lå iblandt blomsterhavet, er blevet indsamlet, og bliver nu opbevaret af Odense Kommune, indtil Kim Larsens familie selv kan overtage dem.

Allerede kort efter nyheden om Kim Larsens død begyndte det at strømme til med folk, der lagde blomster.

Du kan se et stort galleri med blomsterhavet både i København og Odense herunder:

Blomster og lys til Kim Larsen

Sponsoreret indhold