Nyheder10. august 2016

Se invitationen: Stokholm er gifteklar

"Sjit Happens"-stjernen Ruben Søltoft er blandt de inviterede, når Nikolaj Stokholm gifter sig med Isabella Jøhnke.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nikolaj_stokholm_dm.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Egentlig skulle Nikolaj Stokholm bare optræde foran en gruppe gymnasieelever på skitur i Frankrig i 2013, men midt i frostgraderne steg temperaturen lige pludselig, da komikeren spottede den unge studine Isabella Jøhnke blandt de festglade unge mennesker.

Midt i sneen fandt komikeren sit livs kærlighed, for efter to års forhold vidste "Sjit Happens"-stjernen, at han ville være sammen med sin Mussemor, som han ynder at kalde Isabella, for altid. Det har komikeren tidligere fortalt i sin klumme på livsstilsuniverset chrichri.dk.

Dagen inden hendes fødselsdag friede Nikolaj Stokholm nemlig til sin Isabella, og snart bimler bryllupsklokkerne.

Ruben Søltoft, der er Nikolaj Stokholms komikerkollega fra den populære Zulu-serie "Sjit Happens", er blandt de eksklusivt inviterede til det forestående bryllup, og han er begejstret over invitationen.

- Haha! Gennemført bryllupsinvitation, skriver han på Instagram, hvor han har delt indbydelsen med sine følgere.

Som den komiker, Nikolaj Stokholm nu engang er, rummer invitationen naturligvis et sjovt islæt.

Mens Isabella Jøhnke kigger direkte, forelsket og storsmilende ind i kameraet, hviler Nikolaj Stokholms blik på et motiv uden for linsen. Indbydelsen skal ligne et bryllupstillæg fra ugebladet Billed-Bladet under rubrikken "Slut med ensomme nætter".

Invitationen har fået mange af Ruben Søltofts følgere til at klukke bag computerskærmene med sjove kommentarer.

Og lidt sjovt var det også, dengang Nikolaj Stokholm friede til Isabella Jøhnke.

- Jeg havde forberedt den fineste tale, men tårerne pressede sig på, og jeg fik kun fremstammet tre elendige ting: "Jeg elsker dig, jeg lover dig evig troskab og økonomisk stabilitet", afslørede komikeren i sin klumme på chrichri.dk tilbage i juni.

- Hun faldt grædende i mine arme med det eneste rigtige, hun kunne sige. Det gik bedre, end jeg kunnet have drømt om. Ikke på grund af det fine hotel, de fine gaver eller den gode mad. Men fordi mit et og alt, min egen mussemor, sagde ja, skrev han dengang.

Se bryllupsinvitationen her:

Læs blogindlæg om parrets kærlighed her.

/ritzau/FOKUS

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_40.png

Sponsoreret indhold