Nyheder10. april 2018

Kendisadvokat Jackie Phillip: Vi har pligt til at hjælpe

Jackie Phillip elsker at have mange bolde i luften. En af dem er at skaffe midler til foreningen Familier med kræftramte børn, i hvis tjeneste han i samarbejde med SE og HØR dyster med andre kendte.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180403_pg_jackie_philip_0118.jpg
 Foto: Peter Grosen

Umiddelbart virker han stille og rolig. Man skal imidlertid ikke langt ind i samtalen med ham, før man får åndenød på hans vegne.

Den 43-årige advokat Jackie Phillip har så mange jern i ilden, at det kan undre, at han overhovedet har tid til at tale med en.

Men det har han. Der er ingen stress på.

Det, på trods af at han ud over at have eget advokatfirma i Amaliegade i København – Jackie Phillip & Co. Advokatfirma – også er medejer af natklubberne Chateau Motel og At Dolores i København.

Artiklen fortsætter under videoen ...

"Jeg laver ting, som jeg selv nyder. Jeg kan selv lide at komme i mine cocktailbarer og natklubber, og Sydspanien er stedet, hvor du kan stå på ski i bjergene om formiddagen og køre cabriolet i bar mave ved kysten om eftermiddagen," forklarer Jackie Phillip. (Foto: Peter Grosen)

Derudover formidler han luksusboliger og livsstil i sydspanske Marbella i firmaet M21, er i fuldt sving med – i Cocktailkompagniet – at søsætte en række cocktailbarer med navn efter deres postnummer med åbningsdato den 20. april 2018.

Han er også i færd med at åbne en ”1408” på Christianshavn i samarbejde med Michelin-restauranten Kadeau.

Og så er han ambassadør i Røde Kors samt har gang i et velgørenhedsprojekt i Nicaragua med Søren Gade og Benedicte Balling i hans bestyrelse og er ambassadør i foreningen Familier med kræftramte børn.

Lysten driver værket

Et hæsblæsende program, dog ikke når den 43-årige advokat selv skal sige det.

– Alt det, jeg laver ... Jeg ser det ikke som arbejde. Det er lige så meget en hobby for mig, forklarer han.

Det høje tempo og idérigdommen er der da heller ikke noget nyt i.

Jurastudiet strøg han igennem på normeret tid sideløbende med en HD-uddannelse og drift af eget firma.

Som 20-årig havde han tjent sin første million på ejendomme. En interesse for ejendomme, der i øvrigt har hængt ved, både via hans professionelle rådgivning på advokatkontoret og som en del af hans egen private investeringsportefølje.

– Sådan må det nødvendigvis være, når man har en fest med det, man laver, siger han.

Entreprenørsjæl kalder han selv sin forkærlighed for at søsætte nye projekter og få dem til at blomstre. En evne, der i dag kommer andre til gode i blandt andet hans nyoprettede ”Business School”; Iværksætter-Bestyrelse, og ikke mindst i forbindelse med velgørende arbejde, som blandt andet i Familier med kræftramte børn.

Evner og midler forpligter

– Har man ressourcer og tid til det, så skal man også dele ud, siger han. Netop den menneskelige faktor er kodeordet, når det skal forklares, hvorfor han ikke bare hygger sig i et guldbur med ligesindede.

– Jeg kan godt lide at have med mennesker at gøre, og jeg kan godt lide at glæde andre mennesker, lyder forklaringen ganske enkelt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jackie_philip.jpg
 (Foto: Privat)

Egentlig havde Jackie kig på Sydfrankrig, da en feriebolig skulle findes. Men der var jo i modsætning til i Sydspanien ikke varmt om vinteren. Boligen blev i stedet erhvervet i bjergene ved Marbella, og det blev startskuddet til M21. (Foto: Privat)

Familieliv i traditionel forstand er det endnu ikke blevet til, og det bliver det måske aldrig.

– Jeg har en skøn, smuk og kreativ kæreste, der selv har travlt som selvstændig i udlandet.

– Men jeg håber da på at få mindst ét barn på et tidspunkt. 50 år er nok skæringspunktet for det projekt, så et stort kuld skal man nok ikke regne med.

– Vi har p.t. en delehund, der kan spansk, fransk og dansk, så det er da en start … I øvrigt tror jeg ikke rigtig på kernefamilien. Måske fordi mange af mine klienter og venner jo også kommer til mig, når de skal skilles, forklarer Jackie.

– Der skal jo også være tid til det ...?

– Jo, men det har jeg da. Jeg synes jo ikke, jeg arbejder meget, forsøger han.

Sponsoreret indhold