Nyheder 13. april 2016

Sejt hold: 902.902 kroner til Familier med kræftramte børn

Fem kendte danskere har knoklet i SE og HØR-udfordringen, og deres indsats gav bonus. Fabio Avenoso og Christine Aagaard fik samlet flest penge ind
(Foto: Peter Grosen)

Med et stort engagement og et kæmpe stykke arbejde fik en række kendte danskere samlet ikke mindre end 902.902 kr. og 60 øre ind til Familier med kræftramte børn.

De havde alle taget imod SE og HØR-udfordringen om hver især at få 10.000 kr. til at yngle, og det må siges, at det gjorde Susan Astani, Fabio Avenoso, Christine Aagaard, Patrik Wozniacki.

Bortset fra Patrik Wozniacki, der var forhindret, var de i fredags samlet på Aller Media for at tælle de enkelte resultater sammen – og alle var glade for det flotte resultat.

Selv om det ikke ligefrem var en konkurrence, blev der alligevel kåret en vinder. Og det blev restauratørparret Fabio Avenoso og Christine Aagaard, der fik samlet flest penge ind. Hele 429.000 kr. blev det til.

(Foto: Peter Grosen)

Fabio Avenoso og Christine Aagaard samlede 429.000 kr. ind og indtog dermed førstepladsen. De fik en stor pokal overrakt af advokat og æresambassadør Jackie Philip (Foto: Peter Grosen)

– Det har været en fantastisk oplevelse, men det har heller ikke været helt nemt. Vi har ringet meget rundt og fået nej en masse gange, men heldigvis har mange også sagt ja til at hjælpe. Så vi er glade for det fine resultat, sagde Fabio og Christine.

[node:aller-related-content]

Susan Astani stod for en stor gallamiddag, hvor bl.a. prins Joachim og prinsesse Marie samt statsminister Lars Løkke Rasmussen deltog.

– Jeg sendte 5-600 breve ud til bl.a. store firmaer, men de fleste havde ikke den store interesse i at hjælpe. Men jeg fik stablet et flot arrangement på benene og endte med 322.000 kr., fortalte Susan Astani.

Kunstneren Lo Maalue kom i mål med 104.225 kr. ved hjælp af et kæmpe knoklearbejde. Som enlig mor til to børn på seks og fire år har hun bl.a. brugt de sene nattetimer til at sidde og rulle plakater i paprør, som skulle sendes ud.

– Og så har jeg været ude i centre, bl.a. i Field’s og Punkt1 i Kalundborg, hvor jeg har solgt og signeret plakater af mine værker. Heldigvis har mine børn været meget forstående og givet mig plads, for de ved godt, at der er nogle, der har det svært. Min søn Mylo sagde endda, at de syge børn gerne måtte få hans fredagsslik, fortalte Lo Maalue.

- Det har været et hårdt arbejde, men det har været sliddet værd, fordi jeg ved, at det hjælper andre, sagde den glade kunstner.

Se video fra optællingen her:

Videoen er egentlig ganske eksklusivt forbeholdt brugere af vores app Mit SE og HØR, der har købt det trykte blad og scannet det, for at kunne se videoen. Men rent undtagelsesvis, så bringer vi en lille forsmag på, hvad man kan få, hvis man gør netop det. Bladet har 90 sider, og der er nyt, unikt indhold på alle siderne, hvis man scanner dem med sin smartphone og vores nye app, der fås både til iPhone og Android.

Sponsoreret indhold