Keld og Hilda Heick: Problemer med husbyggeriet

Keld og Hilda Heick

Keld og Hilda Heick

(Foto: Dan Mariegaard)

Keld og Hilda Heicks byggeri af drømmehuset i Trørød har imidlertid været mere bøvlet, end nogen kunne forudsige.

Det sku’ nemlig være så godt og stå færdigt her til efteråret, men sådan gik det ikke.

Først trak det ud med byggetilladelser og nabohøring, og da endelig alt var på plads, ja, så blev der fundet forurening i jorden.

– Det har virkelig trukket tænder ud. Men nu lysner det endelig. Den forurenede jord er væk, vi har fået grønt lys fra geoteknisk afdeling i kommunen, og fundamentet er begyndt at blive støbt. Så selv om der lige nu kun er et hul i jorden med beton, så er vi meget glade, fortæller Hilda.

Noget godt er der imidlertid kommet ud af det bøvlede byggeri.

Artiklen fortsætter under billedet

Keld og Hilda Heick

Der er problemer med Keld og Hilda Heicks husbyggeri (Foto: Dan Mariegaard)

Snakken er gået

– Vores kommende naboer har jo undret sig meget over, hvad der skete inde hos os. ”Hvad laver I egentlig derinde?”, har de spurgt, og derfor har vi efterhånden fået snakket med alle, så nu glæder vi os endnu mere. De er nemlig smaddersøde alle sammen, fortæller hun.

Imens byggeriet har stået på, har Keld og Hilda boet i et par værelser hos en af Annettes veninder.

Lejligheden i Skodsborg blev nemlig solgt meget hurtigere, end de havde regnet med, og da så det nye hus lod vente på sig, ja, så havde de kun tag over hovedet i Sverige.

– Derfor har vi været lidt tilbageholdende med også at sætte huset i Sverige til salg. Der er jo grænser for, hvor mange møbler og andet vi kan opmagasinere i containere, siger hun og glæder sig nu til foråret, hvor huset efter planen langt om længe skulle stå færdigt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close