Nyheder2. december 2016

Keld og Hilda har fået solgt lejligheden

Musikduoen fik solgt deres Skodsborg-lejlighed på rekordtid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kh-16022016dm0026.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)
Der blev ikke forhandlet om prisen, da nye købere i slutningen af november kunne give håndslag med hele Danmarks Melodi Grand Prix-par Hilda og Keld Heick på handlen af deres Skodsborg-hjem.

Lejligheden nåede nemlig bare at ligge til salg i godt en måned, før handlen var indgået, og ifølge ejendomsmæglerfirmaet Home Holte, der havde huset til salg, var der flere interesserede købere.

Det skriver boligsiden Boliga.

Dermed ligger den endelige salgspris lige under fire millioner kroner - som den 82 kvadratmeter store lejlighed blev udbudt til midt i oktober.

Det indbringer musik-parret en lille fortjeneste.

Keld og Hilda Heick kom nemlig selv til lejligheden, der ligger på tredje sal i Skodsborgparken nord for København, for 3,2 millioner kr. tilbage i 2012.

Nordsjællands liebhaveri

De nye ejere kan se frem til at rykke ind på en fuldstændig indflytningsklar adresse.

Ifølge ejendomsmæglerens salgsopstilling fremstår den nu tidligere Heick'ske residens nemlig bl.a. med glatte hvide vægge, sildebensparket-gulve og et nyt køkken med grebsfri elementer og induktionskogeplader, oplyser Boliga.

Det er dog ikke bare boligkvadratmeterne, som ægteparret Heick nu siger farvel til.

Adressen er nemlig også forsynet med en mageløs udsigt, så morgenfriske og musikglade beboere kan synge solen op i øst til synet af Øresund - eller nyde skovens dybe stille ro mod vest.

Hele Danmarks musikklenodier

Hilda og Keld Heick, der i år begge har rundet 70 år, debuterede som duo tilbage i 70'erne, og siden da er det blevet til stribevis af album, turnéer og ikke mindst en række optrædener i Dansk Melodi Grand Prix.

Det har blandt været med sangene “Mirakler” i 1986, “Ha’ det godt” i 1987 og “Sommerregn” i 1989.

Farvel til Skodsborg

Keld og Hilda Heick er dog ikke de eneste prominente danskere, der har valgt at søge væk fra den lille kystby mellem Klampenborg og Vedbæk i Nordsjælland.

Også Brian Laudrup og fruen Mette leder nemlig efter en køber til deres Strandvejs-palæ i Skodsborg, der er udbudt til 11,8 millioner kr.

For det beløb kan en ny køber se frem til en bolig på 156 kvadratmeter, der blandt andet indeholder en lys opholdsstue med pejs, træterrasse med panoramaudsigt til Øresund, en glas-udestue og en grund på ca. 2.000 kvadratmeter.

Her kan du se fodboldlegendens Skodsborg-hjem

Sponsoreret indhold