Nyheder30. november 2016

Keld og Hilda: Flytterod og adressekaos

Keld og Hilda har rykket teltpælene op i Skodsborg og Sverige, men det er ikke helt så let at jonglere med flere adresser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_43.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er ikke, fordi de orker, men der er ingen vej udenom.

Nogenlunde sådan forholder det sig med Keld og Hilda Heicks flytteri fra Sverige til Danmark.

– Jeg håber, det bliver sidste gang, vi skal flytte. Det er ikke spor sjovt, men vi kan bare mærke, at vi ikke skal være gamle i Sverige, fortæller Hilda Heick til SE og HØR.

Hvis alt går efter planen, bliver deres lille Skodsborg-lejlighed solgt her onsdag midnat, og hen på efteråret kommer turen så til huset i Sverige.

– Vi venter med huset derovre, for hvis nu salget går hurtigt, står vi uden tag over hovedet og skal finde noget andet, indtil huset i Trørød står færdigbygget. Det vil sige endnu mere flytteri, og det magter vi ikke, forklarer fru Heick.

Men helt enkelt bliver det dog ikke alligevel.

For med salget af Skodsborg mister parret deres danske adresse, og da der p.t. ikke står noget hus på grunden i Trørød, går den nok ikke med at flytte adressen dertil.

Tilbage er så kun adressen i Sverige, men er det bøvlet værd for så kort tid?

– Der er mange ubesvarede spørgsmål, så derfor tager vi også en tur op på kommunen for at få at vide, hvordan man gør i sådan en situation.

Og det er vigtigt for dansktop-parret, at alt er i orden.

- Det hele skal foregå efter reglerne, så vi ikke bagefter får bøvl og ballade, selv om vi har været i god tro, siger Hilda Heick.

Bøvlet til trods tvivler hverken hun eller Keld på, at beslutningen om at flytte tilbage til Danmark er rigtig.

Sponsoreret indhold