Nyheder18. august 2017

Karina Frimodt: Nyt hjem

”Vild med dans”-stjernen Karina Frimodt flytter i rækkehus på Østerbro
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0980.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

September bliver en travl måned for ”Vild med dans”-darlingen Karina Frimodt på 38 år.

Ud over at danse en masse skal hun nemlig også flytte, fortæller hun til Nicholas Nybros modeshow.

– Vi rykker til yderkanten af Østerbro, siger dansestjernen, som tidligere har boet på Christianshavn.

Nu får hun og familien, der også tæller kæresten Kasper Lentz, deres fælles søn James, tre, og Karinas datter Mathilde på ti år, et rækkehus at boltre sig i.

Og der er en helt speciel grund til, hvorfor Karina Frimodt og familien har valgt at rykke teltpløkkerne op.

– Det er for at få lidt mere plads og en lille have, fortæller Karina Frimodt, som også får kortere vej til sin danseskole i Holte nord for København.

Familien overtager huset i midten af september.

Se billedet af Karina Frimodt og Kasper Lentz herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/1_66.jpg
 Foto: Claus poulsen.

Karina Frimodt og Kasper Lentz (Foto: Claus Poulsen)

– Lige der, hvor der er allermest travlt. Man skulle jo ikke kede sig, lyder det med et smil fra danseren, der – som Billed-Bladet har skrevet – tager endnu en tørn med ”Vild med dans” i efteråret.

Karina Frimodt er efterhånden en af de mere erfarne dansere i "Vild med dans"-manegen, og den 38-årige skønhed bringer da også masser af lækkerhed med på dansegulvet.

Moren til to dansede sig i 2013 til en flot andenplads i ”Vild med dans” sammen med komikeren Uffe Holm. Hun har tidligere danset med Kurt Thyboe (2010), Ole Kibsgaard (2011) og Rasmus Nøhr (2012). Den smukke blondine har desuden haft mindre roller i tv-serierne “Krøniken”, ”Pyrus i alletiders eventyr” og ”Jul på Kronborg”.

Karina Frimodt sprang dansen over, da hun netop var blevet mor, men kom tilbage i 2015, hvor hun havde John "Faxe" Jensen ved sin side.

Sidste år blev desværre en kort affære for Karina Frimodt i ”Vild med dans”. Sammen med multitalentet Søren Fauli, blev de det tredje par til at forlade konkurrencen.

Sponsoreret indhold