Nyheder1. oktober 2016

Søren og Karina ude af "Vild med dans": Jeg danser videre

Det tredje par der måtte forlade "Vild med dans" blev instruktøren og skuespilleren Søren Fauli og Karina Frimodt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soeren.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det blev Karina Frimodt og instruktøren Søren Fauli, der måtte forlade "Vild med dans" som det tredje par.

- Det er så ærgerligt, vildt ærgerligt, siger Søren.

- Vi regnede med at komme i omdans, og når man så står overfor Kirsten Siggaard, så er der bare ikke noget at gøre, det er hendes publikum det her, erkendte Søren.

De var i omdans mod Thomas Evers og sangerinden Kirsten Siggaard, men da seernes stemmer for omdansen var talt sammen, var det desværre Søren og Karina, der måtte se sig stemt ud.

Karina Frimodt og instruktøren Søren Fauli har været i omdans en gang før, mens det var første gang Thomas Evers og Kirsten Siggaard endte i en omdans.

Karina og Søren fik 13 point og ros af dommerne for deres Tango, mens Thomas og Kirsten fik 12 point for deres quickstep.

- Vi har fået 12 alle tre gange og er gået videre, sagde Kirsten Siggaard efter dansen.

Søren er også bange for, at han kommer til at kede sig uden Karina.

- Jeg er bange for, at der kommer et kæmpe hul nu, men jeg tænker, jeg bliver ved med at danse, for jeg er "Vild med dans", sagde Søren.

Inden parrene dansede omdans var der optimisme hos parrene.

- Jeg er den ældste, at jeg er nået hertil, synes jeg er flot, men jeg vil meget gerne være med i næste uge, sagde Kirsten til Claus Elming.

- Jeg er ikke ligeså bange, som jeg var første gang vi var i omdans, men jeg vil også meget gerne blive her til næste gang, sagde Søren Fauli.

Sidste fredag var det fægteren Patrick Jørgensen og Jenna Bagge, der måtte forlade programmet og gangen før var det designeren Nicholas Nybro og Luise Crone Dons, der som de første måtte forlade "Vild med dans". Det betyder, at der nu kun er ni par tilbage, der skal kæmpe om sejren i den 13. udgave af "Vild med dans".

Se billederne fra fredagens show her:

Vild med dans 30 september 2016

Sponsoreret indhold