Nyheder 11. september 2015

Karen Mukupa: Sådan scorede Nikolaj mig

Kendiskokken lokkede med Shrek og hummersuppe
Af af
Foto: Kaspar Wenstrup

Da Karen Mukupa for små tolv år siden blev interviewet af kendis-kokken Nikolaj Kirk, der dengang var vært for MGP, var det ikke just kærlighed ved første blik - men næsten.

Karen vidste godt, hvem Nikolaj var fra bylivet i København, hvor han hang ud med sine kokkevenner og flashede sit mærkelige strithår. Egentlig syntes hun, han var lidt for smart i en fart, men de endte alligevel med at hænge ud sammen til efterfesten og telefonnumre blev udvekslet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Han ringede og spurgte, hvad jeg kunne lide at spise, og så inviterede han mig på hummersuppe. Meget avanceret. Han havde Shrek på video og spurgte, om vi skulle se den sammen. Så vi så Shrek på vores første date, fortæller en grinende Karen Mukupa i Gravid.

Selv om Karen hurtigt blev vild med sin kok, vil hun ikke helt beskrive det som kærlighed ved første blik.

- Jeg ved ikke, om det var kærlighed ved første blik, men det var i hvert fald kærlighed meget, meget hurtigt. Jeg kunne mærke med det samme, at der var plads til at lege sammen med ham. Jeg føler nærmest, at vi er nyforelskede hver dag, fortæller Karen, der blev mor til en lille pige den 24. april i år.

Sponsoreret indhold