Kan du kende hende? 90'er-stjerne i topform

Sådan ser Whigfield ud i dag

Sådan ser Whigfield ud i dag

Neil Tee

Den blonde pige med fletningerne tog Danmark og resten af Europa med storm, da hun hittede med "Saturday night" i 1993. Men i dag over 20 år senere har Whigfield alias Sannie Carlsson bestemt ikke lagt musikken på hylden.

I denne weekend er hun en del af "Vi elsker 90'erne", der for første gang indtager Costa del Sol i Spanien. Hun er blandt stjerner som Infernal, Haddaway og Peter André, der skal forkæle fans med lydbilledet fra 1990'erne.

- Jeg ville være en idiot, hvis ikke jeg sagde ja til det her. Det er som en familiefest. Jeg har kendt mange af dem længere end mine venner, siger den nu 46-årige Sannie, der både har oplevet op- og nedture, siden hendes ansigt var plastret op på mange teenageværelser i midten af 90'erne.

I 2014 blev hun ramt af alvorlig sygdom, men det fik ikke popstjernen ned med nakken.

- Ja, jeg fik kræft, og jeg tager kræftmedicin. Det skal jeg gøre de næste fem år, og om et par uger har jeg mit seks måneders-tjek. Jeg holder mig sund ved at spise fisk og avocado og dyrke pilates. Jeg dyrker rigtig meget sport. Jeg synes, jeg havde det for sjovt i 90'erne, og kroppen glemmer ikke, så på et tidspunkt besluttede jeg, at det skulle være slut. Heldigvis ligger mit træningscenter lige overfor mit hjem i London, lyder det udlandsdanskeren, der har kastet sig over en helt anden musikgenre.

Whigfield er skiftet ud med Sannie, og lyden ligger milevidt fra tyggegummipoppen, som prægede årtiet før det nye millennium.

- Jeg laver stadig musik. Jeg laver housemusik med mit rigtige navn. Min base er London nu, for det er der housemusikken har hjemme. Netværket er virkelig vigtigt. Mine forældre og bedsteforældre er døde, så jeg er aldrig i Danmark. Jeg har ikke noget hus, så det ville være mærkeligt, hvis jeg tog til Danmark en weekend. Jeg startede jo op i Italien i 1991, fordi jeg var modedesigner. Men det skulle ikke være det, og så kom jeg langsomt ind i musikken.

Her kan du lytte til Sannies musik:

Og sådan her lød Sannie i de glade 90'ere:

Se stjernerne på slap line i Spanien:

"Vi elsker 90'erne" i Fuengirola

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close