Nyheder 1. oktober 2016

Danske popstjerner skaber vild fest på Costa del Sol

"Vi elsker 90'erne" er rykket til Spanien, hvor Whigfield, René Dif og mange af de største stjerner indtager tyrefægtearenaen,
Neil Tee

Temperaturen nærmer sig 27 grader, og solen står højt på himlen i Fuengirola - danskerparadiset, der i dag er en Costa del Sols mest populære byer. I weekenden er intet dog helt, som det plejer, for der bliver der spredt et drys af tyggegummipop og Buffalos over Fuengirola, når den populære koncert "Vi elsker 90'erne", der siden 2011 har tiltrukket festglade mennnesker i Danmark, for første gang skal prøve at charmere Spanien.

René Dif, Whigfield og Infernal er bare et lille udsnit af de mange sangere og bands, der lørdag eftermiddag og aften indtager tyrefægterarenaen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Musikken fra 90'erne er ekstremt udadvendt og happy. Vi tror, det fungerer som en form for ventil, hvor du har lov til at fyre den maks af og bare have det sjovt. Vi har den pagt, at den skal have 100 procent hver gang, vi går på scenen. Ellers kan det hurtigt blive noget mærkeligt noget, fastlår Cut'N'Move, der toppede hitlisten i 90'erne med sange som "Get Serious" og "Give it up".

Bag eventen står Riffi Haddaoui, og han havde egentlig tænkt, at koncerten i Spanien skulle være en intim fest, som tak til de mange hjælpere og artister, der har været en del af "Vi elsker 90'erne" i Danmark.

- Det skulle bare være en afslutning, men så udviklede det sig. Det er noget helt andet at arrangere her end hjemme i Danmark, fortæller Riffi, som allerede kan trække på smilebåndet over de planlagter 90'er-fester i 2017. For det første har de scoret Aqua som en del af line-uppet, og så blev billetterne til koncerten i Rødovre også revet væk:

- Det må gerne udvikle sig. Vi satser på andre europæiske lande. Vi vil jo gerne vise hele verden, hvad vi har bygget op her i Danmark.

"Vi elsker 90'erne" i Fuengirola bliver skudt i gang klokken 15.30 i dag, når DJ Sash går på scenen.

Du kan læse meget mere om "Vi elsker 90'erne" i Spanien i SE og HØR, der udkommer ondag.

Se fotos fra "Vi elsker 90'erne" i Danmark:

90'er fest i Rødovre

Sponsoreret indhold