Se billederne: Aqua fejrer 20-års jubilæum

At have 20 års jubilæum er for mange en stor begivenhed, der giver anledning til fejring.

Sådan forholder det sig også for den danske popgruppe Aqua, der lørdag officielt kan glæde sig over, at det nu er to årtier siden, at deres første single "Roses Are Red" blev udgivet.

Hitbandet markerer årsdagen på Instagram, og her takker sangskriveren og produceren Søren Rasted bandets fans for deres opbakning.

- I dag er det 20 år siden, at vores første single "Roses Are Red" udkom. Selv om det tog tre måneder for den at kravle op på førstepladsen, blev den begyndelsen på noget ufatteligt stort, sjovt, fantastisk og vildt.

- Mine spikes og jeg kunne ikke være mere stolt og æret over at være en del af alt det, der kom til at ske. Tak til alle jer, der var med og alle jer, der dansede rundt, skriver Søren Rasted på Instagram.

Aquas forsanger, Lene Nystrøm, har også udgivet et opslag på Instagram i forbindelse med jubilæet.

Billedet er omslaget til det nu 20 år gamle nummer "Roses Are Red" og viser de dengang purunge bandmedlemmer tilbage i midten af 1990'erne.

Med sange som "Barbie Girl" og "Turn Back Time" har den danske popgruppe Aqua for alvor slået sig fast som en af de mest succesfulde musikgrupper i dansk historie.

Efter flere års stilhed vender Aqua nu tilbage med flere koncerter i 2017, når musikfesten "Vi elsker 90'erne" løber af stablen.

Søren Rasteds Instagram-billede: 

Lene Nystrøms Instagram-billede: 

A photo posted by Lene (@lenenystrom) on

Se flere billeder af Lene Nystrøm her: 

Galleri: Lene Nystrøm fylder 40

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close