Nyheder 3. december 2021

Kabinepersonale i chok: Kvinde ammer hårløs kat på fly

På en tur mellem Syracuse og Atlanta røg der en særlig melding ind på det interne system. En kvinde gav sin hårløse kat bryst
Foto: MEGA

Så! Nu har vi officielt hørt alt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den sidste decideret mærkværdige anekdote til samlingen leverer flere medier, herunder New York Post, der gudhjælpemig beretter om en kvindelig flypassager, der undervejs på en rejse mellem Syracuse i New York og Atlanta i Georgia, simpelthen besluttede sig for at amme sit kæledyr – en hårløs kat.

En af stewardesserne ombord bad gentagne gange katteejeren om at stoppe sit foretagende, men hun nægtede at placere katten i sin transportboks igen.

Hele historien om det usædvanlige optrin ser dagens lys, fordi et billede er dukket op på Reddit, hvor kabinepersonalet kommunikerer på deres interne beskedsystem om kvinden, der gav katten bryst på plads 13A.

Det er forfatteren Rick Wilson, der har postet billedet på Twitter siden. Med de meget passende ord:

- Civilisationen klarede sig udmærket hertil.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som en baby

Hænger du stadig på? Så kan det være, at du sidder og tænker: Men havde katten ikke pels?

Og nej, det viser sig, at en af de stewardesser, der måtte slås lidt med ammende kvinde, siden brugte sin TikTok-profil til at uddybe:

- Denne her kvinde havde en af de her hårløse katte pakket ind i et tæppe, så den lignede en lille baby. Hendes trøje havde hun hevet op i, mens hun forsøgte at få katten til at hægte sig på, og hun ville ikke putte den tilbage i kassen, fortæller den ansatte Ainsley Elizabeth ifølge Newsweek.

Hun tilføjer desuden:

- Og katten skreg for sit liv.

Små dyr tilladt

Elizabeth kan berette om, at sikkerhedspersonalet blev tilkaldt, at flyet kom på vingerne, men at hun ikke ved, hvad der skete med katten – eller ejeren med de specielle vaner – efter landing.

Det fremgår ikke på Deltas hjemmeside, hvordan virksomhedens politik er omkring amning af kæledyr ombord på deres fly, men de skriver dog:

- Delta støtter helt op om kvinders ret til at amme ombord på vores fly.

Til gengæld er det tilladt at medbringe kæledyr som små hunde, katte og kanariefugle ombord på indenrigsflyvninger – hvis dyrene vel og mærke kan være i en transportboks eller i bur.

Noget kunne tyde på, at kvinden har fået blandet nogle ting sammen der.

Sponsoreret indhold