Kendte14. november 2017

Luftballon styrter ned UDEN passagerer eller skipper ombord

En luftballon styrtede mandag formiddag ned på en parkeringsplads i England, og det fik myndigheder og borgere i alarmberedskab. For der var hverken skipper eller passagerer ombord på luftballonen, og man frygtede derfor, at de var faldet ud af kurven, mens luftballonen befandt sig højt til vejrs
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luftballon2.jpg
 (Foto: Jack Langley/Twitter)

Indbyggerne i den britiske by Cambridge blev mandag formiddag mødt af et mystisk syn. Omkring klokken 11 om formiddagen styrtede en blå-grøn luftballon pludseligt ned på en parkeringsplads i byen.

Men mystikken skulle først lige til at begynde.

For da tililende borgere ilede til stedet, opdagede de, at der ingen var ombord på luftballonen. Man frygtede derfor, om skipperen og eventuelle passagerer var faldet ud af kurven, mens luftballonen befandt sig højt til vejrs.

Det skriver det britiske medie Metro.

Heldigvis viste det sig, at ingen var kommet til skade i forbindelse med den mystiske nedstyrtning.

Skipperen kunne således forklare, at den enorme luftballon havde revet sig løs, mens han befandt sig uden for luftballonens kurv – og det lykkedes altså ikke skipperen at få fat i sin luftballon, før at den steg højt til vejrs.

Ét af øjenvidnerne, Jack Langley, fortæller til det britiske medie, at han sammen med andre borgere ilede til luftballonen, da de så den styrte mod jorden.

- Vi ilede til for at se, om nogen var kommet til skade, men var ingen ombord. Vi tænkte, at enten var de hoppet overbordm eller også havde ballonen revet sig løs fra fortøjningen på landjorden.

Og det var altså det sidste, der heldigvis var tilfældet.

- Det var meget skræmmende, for der var stadig ild i den, og det begyndte at ryge, fortæller Jack Langley videre til det britiske medie.

Brandvæsenet ankom af rutinemæssige årsager til stedet, men heldigvis blev der ikke brug for deres hjælp. På dét tidspunkt var branden allerede slukket af sig selv.

Sponsoreret indhold