Nyheder 21. juni 2017

Julie Zangenberg viser endelig kæresten frem

Smukke Julie Zangenberg havde sin nye kokkekæreste med under armen til brylluppet hos fodboldspiller Nicolai Jørgensen og Theresa Kofoed
(Foto: Mikael Rieck)

Det er ikke længe siden, at 28-årige Julie Zangenberg lagde flere romantiske billeder op på sin Instagram-profil, hvor hun poserede sammen med den 30-årige lækre Michelin-kok Andreas Bagh i ferieparadiset Thailand.

Dengang ville Julie Zangenberg ikke afsløre, om parret var mere end blot venner, men nu lægger hun ikke skjul på, at der er amoriner i luften mellem stjernekokken og den labre skuespillerinde.

Sidste weekend fulgtes parret således til brylluppet hos landsholdsspilleren Nicolai Jørgensen og Theresa Kofoed i Vor Frue Kirke i København.

– Jeg kender både Nicolai og Theresa gennem landsholdet og gennem en af vores fælles veninder. Jeg er så glad på deres vegne. De er et fantastisk eksempel på to mennesker, der støtter hinanden, fortalte Julie Zangenberg om forholdet til brudeparret. 

Selv om parret stod tæt sammen og smilede lystigt til hinanden, ville de stadig ikke bekræfte forholdet over for SE og HØR.

– Jeg har ikke noget at sige om den sag. Vi er her i dag for at fejre Nicolai og Theresa, smilede Julie Zangenberg hemmelighedsfuldt, mens kokken Andreas Bagh holdt hånden kærligt om livet på hende.

Du kan se mange flere billeder af den smukke TV-vært og skuespiller i galleriet herunder: 

Julie Zangenberg

Sponsoreret indhold