Nyheder9. april 2017

Åh, det er dumt! Julie Zangenberg i pinlig video

Det kører hverken for Julie Zangenberg eller Electrolux i ny video
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julie_3.jpg
 Foto: All Over Press)

Det skulle være så flot, og så ender det med at være til grin.

Electrolux lagde i fredags en ny reklamevideo ud på Facebook, der skal gøre reklame for elektronikgigantens ovne.

Ind er hyret topkokken Thomas Herman og skuespilleren Julie Zangenberg.

Plottet er, at Zangenberg skal tilberede en flot pighvar med hjælp fra Thomas Herman, og måltidet skal så serveres for nogle af Hermans kolleger. I introen til videoen skriver Electrolux, at Zangenberg på forhånd er HELT uvidende om, at professionelle kokke kommer til bords, så der er ekstra pres på Julie, må man forstå, med de hårde dommere, der sidder klar ved bordet til at bedømme hendes kogekunst.

Videoen er blevet vist 111.000 gange, og ud over de, der bare ikke bryder sig om Julie Zangenberg, så er det et gigantisk kiks, der gør videoen meget utroværdig, som folk har lagt mærke til.

Zangenberg tilbereder pighvarren i ovnen, men da hun tager den dejlige fisk ud af den varme ovn, gør hun det uden grydelapper eller andre beskyttende foranstaltninger, og det er, som flere har bemærket - temmelig utroværdigt - og giver hele videoen og reklamen for Electrolux et meget komisk skær.

- Synes det er ret godt gået, at Julie kan tage bradepanden ud med fingrene efter den har stået i en formodet varmet ovn, skriver en af de mange, der har set videoen. - Tænkte også: "det er dælme en smart ovn!! Den varmer kun maden og ikke fadet" :-) :-) :-), skriver en anden.

- HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!!! Hold kæft hvor er det fedt at de ikke har tænkt over det :-) Ja uuuh hvor er det bare totalt tilfældigt og slet ikke aftalt på forhånd :-), skriver en tredje, der ikke kan holde op med at grine.

Se videoen herunder:

Galleri: Så glade var Zangenberg og Bendtner:

Så glade var Zangenberg og Bendtner

Sponsoreret indhold