Nyheder16. december 2015

Julie Ølgaard til vild fest med Lukas Graham-medlem

Skuespillerinden Julie Ølgaard har efter eget udsagn har nogle legendariske byture med flere kendte danskere, deriblandt et medlem fra Lukas Graham band
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julie_oelgaard_-_mikael_rieck_-_web1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Den danske skuespiller Julie Ølgaard har travlt med at arbejde i USA, men der er dog stadig tid til at gå i byen og have det sjovt. Specielt når hun får besøg fra Danmark.

- Der har lige været dejligt besøg af flere af mine yndlings mennesker fra Danmark, og så skulle den traditionen tro “have en over nakken” – hahaha – hvilken den i den grad også fik…, skriver skuespilleren i sit nye blogindlæg.

At dømme ud fra hendes indlæg har den også fået, så hatten passede gennem de sidste par uger, hvor det er blevet til fester både privat, på barer og natklubber.

Julie Ølgaard gav den gas sammen med både med Søren Rasted fra Aqua og Hej Matematik og Mark Falgren, der til dagligt spiller trommer i Lukas Graham band.

Og skuespilleren er ikke tilbageholdende med at dele ud af minderne fra nogle begivenhedsrige aftener.

Dansegulvet blev gjort usikkert, og så blev hendes kjole fyldt med dollarsedler, som du kan se billeder og video af via linket i bunden af artiklen.

Julie Ølgaard har for tiden har travlt med at indspille både TV-serier og film i Guds eget land. For nylig medvirkede hun i TV-serien ”HOARS”, hvor hun spiller danskeren Line Sand. Til næste år er Julie Ølgaard med i den amerikanske drama-film ”Fortune Defies Death”, hvor hun har en af hovedrollerne.

Mark Falgren har også haft travlt med Lukas Graham, da han og resten af bandet for tiden turnerer rundt i USA for at promovere deres seneste album, ”Blue Album”.

Blandt andet har bandet optrådt i talkshowet ”Conan” med sangen ”7 Years”, som indbragte dem en nominering til ”Årets optræden” i programmet.

Du kan se billeder og video fra Julie Ølgaards vilde byture HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png
null

Sponsoreret indhold