Video: Julie Ølgaard "sviner" amerikanske medstjerner

Ukendte gerningsmænd har kopieret Julie R. Ølgaards visakort og spenderet knap 30.000 af hendes penge i Brasilien.

Ukendte gerningsmænd har kopieret Julie R. Ølgaards visakort og spenderet knap 30.000 af hendes penge i Brasilien.

Foto: ¨Thomas Laursen

Smukke Julie Ølgaard er aktuel i en ny amerikansk TV-serie, der bærer navnet ”HOARS (Home Owner Association Regency Supreme)”.

Her får hun udnyttet fordelen i, at hun er den eneste person på rollelisten, der kan tale dansk. Hun sviner nemlig sine medstjerner til.

Det er dog ikke en helt ubegrundet sviner, som Julie Rosenstand Ølgaard kommer med.

Serien handler nemlig om livets gang i en boligforening, hvor Julie – i rollen som Line Sand – også har til huse. Imidlertid har hun i afsnit tre af serien opdaget en gravsten med sit eget navn på.

Men under et beboermøde er de fleste andre i bestyrelsen mere interesseret i at snakke om gulve i deres lejligheder end en gravsten over en person, der endnu ikke er død.

- Der er en gravsten med mit navn på ved den sydlige parkeringsplads. Jeg tror ikke, at der er særligt mange katte, der hedder Line Sand, udbryder Line Sand - alias Julie Ølgaard - forfærdet i sin rolle.

Men flertallet i bestyrelsen er ret ligeglade med Ølgaards (Line Sands) kvaler, hvilket får hende til at kvittere med et højlydt ”RØVHULLER”.

Men blot det ene danske ord smitter åbenbart af på en af de andre karakterer, som pludselig udgyder en masse danske gloser.

Som man allerede kan fornemme, har vi her at gøre med en højst besynderlig serie. Og hvis du er nysgerrig efter at se den, kan du se alle seks afsnit gratis på seriens egen hjemmeside HER.

Umiddelbart trives Julie Ølgaard også fint i Guds eget land, for hun er angiveligt allerede i gang med en anden TV-serie derovre.

Du kan se det omtalte afsnit tre her: (og den danske sprog-eskapade sker cirka halvvejs inde)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close