Nyheder8. oktober 2015

Julie Ølgaard vil være mor

Skuespilleren Julie Ølgaard ytrer ønske om at påtage sig rollen som forælder sammen med sin nye husbond
https://imgix.seoghoer.dk/media/0131998ed7a344279c688e46f65831bc.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I et nyt blogindlæg skriver den 34-årige skuespillerinde, at hende og husbonden, skiløberen Gustav Muus, har en fælles fremtidsdrøm om at blive forældre. Desværre er det bare ikke en mulighed for dem lige nu.

Julie rejser nemlig meget rundt og indkomsten er aldrig regelmæssig for den kønne skuespillerinde. Samtidig kan parret blive nødt til at undvære hinanden længere tid ad gangen, fx nu hvor Ølgaard tager et par måneder til USA.

- Gustav og jeg ved jo også begge at det bare en en periode, for vi vil gerne have børn en dag – og så går denne metode nok ikke lige, skriver Julie Ølgaard i sit nye blogindlæg.

Heldigvis er Julie Ølgaard positivt indstillet omkring at realisere mordrømmen, for hun høster ubetinget støtte fra sin ægtemand, som hun blev gift med tidligere på året under eksotiske omgivelser i Ree Park.

- At jeg så har en mand der støtter mig 100000000%, selvom hans job og verden er i DK – og den kan (og vil) han ikke bare lige forlade – det er jeg så taknemmelig for, og kniber seriøst mig selv i armen over at sådanne mennesker findes, og at jeg er heldig nok til at han er blevet min, skriver hun.

Hun understreger, at hun også er blevet bedre til at håndtere de dårlige dage, og at det bestemt hjælper at have en mand, der kan ’sætte sig ud over sig selv (…)og støtte dig hele vejen’, som hun skriver.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold