Nyheder 26. september 2014

Tine Baun tæsker Frederik Nonnemann

Se den sjove video, hvor danseren får tæv af fjerdronningen
Af af
Frederik Nonnemann måtte erkende, at Tine Baun har overblikket på badmintonbanen.
Frederik Nonnemann måtte erkende, at Tine Baun har overblikket på badmintonbanen.
Foto: Dan Mariegaard

Eij..! Man får jo helt flashback til folkeskolen, udbryder Frederik Nonnemann, da han sammen med sin "Vild med dans"-partner Tine Baun træder ind i Københavns Badminton Klub. Det er Tines tur til at være på hjemmebane. Den tredobbelte All Englandmester har sammen med SE og HØR udfordret danser Frederik Nonnemann til en badmintondyst.

- Hvis du ikke har spillet badminton, siden du var 12 år, så går det meget godt, siger Tine, da de første fjerbolde er røget over nettet.

- Vi spiller til 21 i hvert sæt, og det er med "running score", lyder Tines oprids af reglerne, inden kampen for alvor kommer igang.Kort efter løber en jublende Frederik Nonnemann rundt på banen.

- Et-nul til Frederik, råber danseren, og lidt efter nu endnu mere euforisk:

- To-nul til Frederik. Hvordan har du det nu, Tine Baun? fortsætter Frederik sin jubelscene, inden Tine sætter en stopper for

den ulmende overraskelse.Se hvordan kampen ender i videoen og hør Tine Bauns vurdering af Frederiks præstation på en badmintonbane.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dennes uges nummer af SE og HØR kan du se flotte billeder fra parrets kamp og læse om deres duel.LÆS OGSÅ: Silas Holsts baby skal med til "Vild med dans"LÆS OGSÅ: Thomas Wivel måtte forlade "Vild med dans" som den første

Sponsoreret indhold