Så meget har Julia Sofia tabt sig i "Vild med dans"

Julia Sofia Aastrup danser med Frederik Nonnemann i årets udgave af \

Julia Sofia Aastrup danser med Frederik Nonnemann i årets udgave af "Vild med dans".

Foto: Thomas Laursen

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at de fleste nydansere i "Vild med dans" smider et par kilo i løbet af sæsonen.

Det er den hårde træning i danselokalet, der gør, at kiloene pludselig rasler af sidebenene. 

Det er også tilfældet for den populære YouTuber Julia Sofia Aastrup, der efter seks runder på dansegulvet i "Vild med dans" kan se et synligt vægttab. 

- Der er røget ni kilo indtil videre, fortæller Julia Sofia til SE og HØR. 

Og det synes hun er dejligt. 

- Det er rigtigt rart. Det er jo en sjov måde at træne på, for man føler jo ikke, at man træner. Man hygger sig, og der er bare endorfiner ud over det hele, og man glæder sig til at komme til dans hver dag. Så det har været sindssygt sjovt og fedt, fortæller nydanseren, der er på dansegulvet i "Vild med dans" hver fredag med Frederik Nonnemann. 

Når der ryger mange kilo af kroppen, så betyder det som regel også, at man skal til at kigge sig om efter en ny garderobe. Men det har indtil videre ikke været et problem for Julia Sofia. 

- Jeg ved nærmest ikke en gang, hvad mit tøj er længere. Fordi jeg har vitterligt kun træningstøj på og så en kjole om fredagen. Så jeg lever i mit træningstøj, griner den kun 19-årige pige. 

Ane Høgsberg smed 11 kilo

Også komikeren Ane Høgsberg kunne se tallene på vægten gå drastisk ned af i løbet af sæsonen. Og selvom komikeren kun nåede at være med i to programmer, så havde de mange ugers dansetræning alligevel sat sin spor.

Ane havde nemlig smidt en betydelig mængde kilo, mens hun var i danselokalet. 

- Man glemmer helt, at man er ude at motionere og træne. Jeg har tabt 11 kilo, fortalte Ane til Ekstra Bladet, da hun var røget ud af det populære danseprogram.

Du kan se flere billeder af Julia Sofia Aastrup i galleriet herunder

Julia Sofia Aastrup

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close