Nyheder7. maj 2014

Joy fra 'Mig og min Mor': Ser kun liderlige monstre

Se listen med hendes krav til en kommende kæreste
Af af
Joy Petersen leder efter en mand, der kan opfylde hendes krav
Joy Petersen leder efter en mand, der kan opfylde hendes krav
 Foto: Peter Grosen

Joy Petersen fra "Mig og min mor" på Kanal4 er træt af at være single. Det gør hun klart på Facebook, hvor hun lister ni krav op til en potentiel kæreste. Du kan se listen i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: Joy fra 'Mig og min mor': Hadede sin mor

Samtidig spørger reality-stjernen om det er for mange krav at stille. Blandt kommentarerne er der delte meninger. Måske kigger hun bare de forkerte steder? Joy selv uddyber sit kærlighedsliv med en ret fantasifuld beskrivelse:

- Haha.. Jeg kigger slet ikke. Er blevet blind haha. Ser kun liderlige monstre med forhuds snegleslim trækkende efter sig lol, skriver hun.

Listen skaber hurtigt en debat om hvilke krav man kan stille til en potentiel og hvilke værdier, der er vigtige i et godt forhold. Efter lidt tid trækker Joy lidt i land.

- Altså lad os nu sige jeg møder en og bliver forelsket og han er sød, ærlig og oprigtig. Så kan jeg self se igennem fingrene med nogle ting fra fortiden, skriver hun.

Joys næste kæreste skal også være forberedt på at svigermor Mia. Og det er ikke altid så nemt, mener. Joys ekskæreste, Burim .

LÆS OGSÅ: Joy fra "Mig og min mor": Ekskæresten taler ud

-.Det utroligt hårdt at sidde på sidelinjen og læse alle de ting, der dukker op. Jeg er blevet udstillet af Joy og Mia i sådan en grad, at jeg ikke længere har lyst til at holde min mund, har han tidligere fortalt SE og HØR.

Sponsoreret indhold