Nyheder4. december 2012

Joy fra "Mig og min mor": Ekskæresten taler ud

Mor Mia ødelagde forholdet, fortæller babens on and off-kæreste gennem mere end et år
Af af
Sådan så det ud, da alt stadig var fryd og kærlighed mellem Joy og Burim.
Sådan så det ud, da alt stadig var fryd og kærlighed mellem Joy og Burim.
 Foto: Kaspar WenstrupHun er en rigtig babe og ligner en engel, men der er også en bagside af medaljen hos Joy K. Pedersen fra "Mig og min mor".
Og mor Mia er ifølge Joys ekskæreste, Burim , en stor del af problemet.

-.Det utroligt hårdt at sidde på sidelinjen og læse alle de ting, der dukker op. Jeg er blevet udstillet af Joy og Mia i sådan en grad, at jeg ikke længere har lyst til at holde min mund, siger Burim til seoghoer.dk og fortsætter:

Joy: Jeg er single igen

- I programmet "Mig og min mor" havde Mia travlt med at få mig til at fremstå som et dårligt menneske, som ikke er god nok til hverken hende eller Joy. Det synes jeg er lidt ironisk, når man ser på de tos historier.

Jeg er ked af, at forholdet mellem mig og Joy har været så turbulent og ustabilt, fordi jeg igennem lang tid har følt, vi er som skabt til hinanden.

Joy og eks'en: Ferie sammen

Men når man har en mor, som nægter at hive kløerne væk fra sin datter, og samtidig hjernevasker hende til, at ingen fyre er gode nok, så bliver det svært.
Man skal huske på, at kommer man sammen med Joy, så følger Mia med. Mia har aldrig brudt sig om mig, og hele tiden ønsket, at Joy og jeg skulle skilles.

Jeg er så vred og skuffet, og sidder med så mange frustrationer inde i mig. Efter alt det drama og ballade, Joy og Mia har skabt, dukker der så den ene artikel op efter den anden. Få dage efter brudet skriver Joy, at hun får så mange tilbud fra mænd. Det er hun nærmest stolt af.
Hun skriver også, hun gerne vil slikke Yepha's lem..

Det har været så hårdt for mig at læse de artikler, så kort tid efter vores brud, forklarer en trist Burim.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4a4604d39db140af9d4658a3efdb0ac9.jpg


Man kan ikke være kæreste med Joy uden at få mor Mia med i købet, fortæller Joys ekskæreste. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sponsoreret indhold