Nyheder10. december 2017

Josephine er hele Danmarks Tinka

Talentet Josephine Chavarria Højbjerg er ikke til at tage fejl af hos TV2-julekalenderens unge stjernefrø, som til daglig bor på solskinsøen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/josephine.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Skuespillet er ikke nyt for Danmarks nye julestjerne. 14-årige Josephine Chavarria Højbjerg, som spiller Tinka i TV2’s familiejulekalender, har nemlig stået på de skrå brædder, siden hun var bare otte år.

Vær en gavmild julenisse med denne gave.

Blandt andet i DR-serierne ”Pendlerkids” og ”Klassen”.

Det er dog første gang, den bornholmske teenager står over for så feterede skuespillere som Lars Knutzon og Ellen Hillingsø.

– Det har været vildt, fordi det er sådan en stor og professionel produktion med virkelig mange dygtige mennesker, siger Josephine, som går i 8. klasse i hjembyen Rønne.

– Jeg har boet på øen det meste af mit liv. Min familie kommer fra København, men vi flyttede til Bornholm, da jeg var ét år gammel. Vi har stadig masser af familie og venner i København, og jeg er der derfor rigtig tit – både når jeg optager til film, og når jeg besøger familie og venner, fortæller hun til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/lasse-og-tinka.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Lasse og Tinka – eller Albert og Josephine – er også blevet gode venner i virkeligheden, selv om der geografisk er langt imellem de to. Albert bor på Christianshavn. (Foto: Mikael Rieck)

https://imgix.seoghoer.dk/josephine-sammen-med-mor-og-bro.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Bornholmske Josephine med sin mor Sandra og sin bror Phillip, som har hjulpet, når ”Tinka” har skullet på optagelser over Østersøen. (Foto: Mikael Rieck)

Sommer på skolebænken

Og det har været lidt af en udfordring at få skole og skuespil til at gå hånd i hånd.

– Skolen misser jeg jo sommetider. Så jeg har lavet lektier hele sommerferien for at indhente det, jeg gik glip af under julekalenderen. Så jeg laver lektier, når jeg kan det, siger hun til P4 Bornholm.

Med over 35.000 følgere på Instagram er skuespillerspiren allerede en populær ung kvinde, men berømmelsen har hun efterhånden vænnet sig til.

– Jeg regner med, at folk er søde, som de plejer at være, hvis de kommer hen, fortæller ”Tinka”, der allerede nu drømmer om en karriere som skuespiller.

Sponsoreret indhold