Hollywood17. december 2016

Afstemning: Hvilken julefilm er den bedste?

Den bedst indtjenende julefilm nogensinde er ”Alene Hjemme”. Vi har listen over de 20 største film, men hvilken er din favorit?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.02075075.jpg
 Foto: All Over

Der er så mange dejlige film, man bare skal se, før det er rigtig jul.

Kan du f.eks. komme helt i den rigtige julestemning, hvis du ikke har set Kevin McAllister være alene hjemme, mens han prøver at forhindre tyve i at bryde ind. Eller skal du se Arnold Schwarzenegger jage rundt for at skaffe den rigtige julegave til sønnen?

Det kan også være, at du simpelthen ikke kan leve uden at have set Halloween-byen med Jack Skellington i spidsen prøve at overtage julen, eller hvad med Tim Allen, der får julemanden til at falde ned fra taget og selv ender med at blive julemanden?

Der er selvfølgelig også Clark Griswold, der bare gerne vil sørge for at familien får den bedste jul og ender med at lave rav i den på alverdens måder, og så er der en meget stor alf, der bor ved julemanden og finder ud af, at han rent faktisk er et menneske. Så han smutter til New York for at finde sin far, men har meget svært ved at lægge alle juletraditionerne på hylden…

Hvilken er din favorit? Se galleriet her - og stem nedenunder.

De 20 mest indtjenende julefilm

Sponsoreret indhold