Nyheder22. april 2016

Jonatan Spang får kritik efter Prince-kommentar

Jonatan Spang er røget i modvind efter en kommentar om Prince, som komikeren lagde på sin Instagram-profil kort tid efter nyheden om musikerens død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jonatan_og_prince.jpg
 Foto: All Over

- Du burde holde dig for god til en joke på så lavt et niveau.

- Prøv den joke igen om en uge.

- Too soon!

- Og dét er morsomt?

Sådan lyder et udpluk af de kommentarer, som Jonatan Spang har fået, efter at han kom med en – synes flere – upassende kommentar i kølvandet på Princes død.

Komikeren og skuespilleren lagde torsdag aften – få timer efter nyheden om Princes død – et billede af ’Purple Rain’-sangeren på in Instagram-profil.

Det samme havde mange andre gjort, og det var da heller ikke billedet af sangeren, som nu har fået flere op i det røde felt.

Det er i stedet den kommentar, som komikeren skrev til billedet.

- Alle kan være rolige Prince tour fortsætter. Axl Rose har overtaget..., skrev Jonathan Spang med hentydning til en anden nyhed om, at Axl Rose skal stå i spidsen for AC/DC på deres igangværende turné.

Alle kan være rolige Prince tour fortsætter. Axl Rose har overtaget...

Et billede slået op af Jonatan Fun Spang (@jonatanspang) den

21. Apr 2016 kl. 1:28 PDT

Og sådan en kommentar er – ifølge flere – alt for upassende.

- Ja det er nok faktisk ikke særlig sjovt @jonatanspang - vi er faktisk nogle, som kendte en, der engang havde været til en Prince koncert. Såh..

- Første gang ever jeg ikke griner Jonatan, skriver en anden.

Jonatan Spang er ikke den eneste, der er havnet i modvind efter at have skrevet en – mener nogle – upassende kommentar.

Den canadiske popsanger og ballademager Justin Bieber er således blevet lagt for had af mange, efter at han skrev en kommentar til en Prince-hyldest.

Bieber var måske lidt for hurtig på tastaturet, da han skrev en kommenar til et opslag af den tidligere California Breed-guitarist Andrew Watt.

- Den sidste af de største levende kunstnere, skrev Andrew Watt blandt andet i sin hyldest til Prince.

Og så kunne Justin Bieber ellers ikke dy sig, og han skrev et – ifølge nogle – giftigt modsvar:

- Tja, ikke den sidste store levende artist.

Justin Biebers kommentar blev hurtigt slettet, men inden da nåede flere at tage screendumps – og nu vælter det altså ind med negative kommentarer til ’Sorry’-sangeren.

Se billeder fra Princes liv og død herunder:

Prince - billeder af hans liv og død

57-årige Prince blev fundet død i en elevator i sit hjem i Paisley Park i Minnesota torsdag formiddag. Han blev erklæret død kort tid efter.

I sin over 40 år lange karriere nåede musikgeniet at vinde talrige priser – blandt andet syv Grammy Awards, en Golden Globe og en Academy Award. Han blev indsat i det prestigefyldte Rock and Roll Hall of Fame i 2004.

Sponsoreret indhold