Nyheder 20. februar 2018

Jokeren: - Så meget brugte jeg på 'coke' hver måned

Rapperen Jokeren smed mange penge efter stoffer, da han var yngre og endnu ikke diagnosticeret med ADHD
(Foto: All Over Press)

Den hardcore rapper fra ”havnen” har prøvet det meste efter et langt liv i showbiz.

Jokeren alias Jesper Dahl fortalte sidste år, i forbindelse med deltagelsen i ”Vild med dans”, om sin ADHD-diagnose, som har ændret hans liv i en positiv retning.

Dermed fik han med egne ord en forklaring på, hvorfor han i mange år har fyldt sig med ”rock’n’roll-tilsætningsstoffer” og nu bliver medicineret for at holde symptomerne nede.

– Det har da hjulpet på mine regninger – før i tiden smed jeg 20 lapper om måneden på coke. Nu får jeg speed af staten til 200 kr. i stedet for. Hvis jeg for eksempel var blevet ”normaliseret”, da jeg var 14, var jeg måske bare blevet en kontormus i Hillerød, lyder rationalet fra Jokeren i mediet Vice.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Mikael Rieck)
Jokeren sammen med sin kæreste Cindie Buus. (Foto: Mikael Rieck)

Stoffer og kvinder i lange baner har i over 20 år været hverdag, men det blev alligevel en tand for avanceret for nu 44-årige Jesper Dahl, da han i en brandert dansede tæt i byen.

– Noget af det mest mindeværdige var nok, dengang jeg dansede tæt med en lækker dame en aften. Pissestiv. Vi ryger ud på toilettet, jeg fornemmer ligesom, at okay, hun har en penis, det var så, hvad det var, fair nok, det er stadig en kvinde. Men jeg glemmer bare aldrig den der lugt af manderøvhul … Det var dér, jeg vidste, at jeg var hetero, lyder det bramfrit fra "Den Gale Pose"-frontmanden i interviewet med Vice. 

 

Sponsoreret indhold