Nyheder23. oktober 2018

Johnny Bredahl har mistet 24-årig søn og fået lænset konto for millioner

Den tidligere boksestjerne Johnny Bredahl fortæller til Ekstra Bladet, at han er blevet lænset for de mange millioner, som han fik i erstatning efter et voldsomt overfald tilbage i 2006. I sidste uge måtte han desuden sige farvel til sin blot 24-årige søn, der døde efter længere tids sygdom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johnny_bredahl.jpg
 (Foto: Aller Media)

Johnny Bredahls liv har taget flere dramatiske kolbøtter, siden han i 1990’erne bragede igennem i bokseringen.

I 2006 blev den tidligere topbokser udsat for et voldsomt overfald, der efterlod ham med en permanent hjerneskade, posttraumatisk stress samt opmærksomhedsforstyrrelsen ADHD.

Nu fortæller han så til Ekstra Bladet, at han er blevet lænset for de mange millioner kroner, som han fik tilkendt i erstatning som følge af det brutale overfald i 2006.

Johnny Bredahl, 50, fortæller til avisen, at han er blevet franarret ”flere millioner kroner”, efter at han gav nogle mennesker, som han troede, han kunne stole på, fuldmagt til sin konto.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/johnny_bredahl_kigger_ud_af_vinduet.jpg
 (Foto: Aller Media)

Johnny Bredahl har haft op til flere store nedture i sit 50-årige liv. Foto: Aller Media

- Men i stedet for at hjælpe mig lænsede de min konto. Det er groft, og jeg er dybt rystet over den måde, de har behandlet mig på, fortæller Johnny Bredahl til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg er hjerneskadet, og selv om jeg gav dem fuldmagt til min konto, er det jo ikke tilladt at lænse min konto fuldstændig.

Statsadvokaten i Viborg har tilbage i august bedt politiet om at iværksætte en undersøgelse af sagen.

Historien om lænsningen af eks-bokserens konto kommer blot ugen efter, at han oplevede en anden stor sorg. I onsdags mistede Johnny Bredahl således sin 24-årige søn Kristoffer.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bredahl_i_ringen.jpg
 (Foto: Aller Media)

Johnny Bredahl i ringen. Foto: Aller Media

Kristoffer har gennem hele livet lidt af den sjældne sygdom Duchennes muskeldystrofi, hvor musklerne gradvist svækkes.

Lægerne spåede, at Johnny Bredahls søn ikke ville blive 18 år, men han nåede at blive 24. Eks-bokseren fortæller til Ekstra Bladet, at dødsfaldet har ramt ham hårdt:

- Det er trist og frygteligt, når ens børn dør først. Det er meget hårdt i mit hoved, lyder det fra den hårdtprøvede bokser.

Sponsoreret indhold