Nyheder31. januar 2017

Sarah Mahfoud: Jeg vil stadig være kvinde, selvom jeg bokser

Vild Med Dans-vinderen er klar til at springe ud som professionel bokser. Samtidig insisterer hun på at være feminin i en ellers maskulin branche

Det var de færreste, der egentlig vidste, hvem Sarah Mahfoud var, da hun første gang blev præsenteret som en af deltagerne i "Vild Med Dans" i 2016.

Alligevel dansede hun sig ind i danskernes hjerter, og til sidst kunne hun sammen med Morten Kjeldgaard gå fra finalen som vinder af hele programmet.

Siden har det drejet sig om boksningen for den unge sportskvinde. Hun var amatørbokser, da hun deltog i TV2-programmet, men nu er hun klar til at tage et skridt videre og blive professionel bokser.

Umiddelbart ligner den 28-årige pige dog ikke en bokser. Hun er lille, men dog trænet. På trods af de tæsk, hun ind i mellem må tage imod og give, er hun stadig feminin.

- Sådan er jeg bare. Jeg er stadig en kvinde, selvom jeg bokser, siger hun.

https://imgix.seoghoer.dk/20170124_wen_-_sarah_63.jpg

SE og HØR har mødt Sarah Mahfoud til en træning i Hillerød. Det er her, hun forbereder sig til at komme videre med karrieren.

Tøjet til den første kamp som professionel er planlagt, og det skal netop afspejle hendes feminine side. Det kan du høre mere om i videoen over artiklen!

Du kan læse meget mere om Sarah Mahfoud og hendes planer for fremtiden i denne uges SE og HØR!

Sponsoreret indhold