Nyheder19. september 2018

Johannes Nymark nyforelsket

Johannes Nymark har igen fundet kærligheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johannes-nymark-19092018.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Skuespiller Johannes Nymark strålede som den danske indian summer-sol, da han onsdag aften mødte op til gallapremiere på Wallmans nye dinnershow “URBAN NIGHTS”.

Og der var en god grund til, at Johannes Nymark var en af aftenens gladeste kendisser på den røde løber.

Han har nemlig fundet kærligheden igen, efter at hans forhold til Johannes Løvik i maj i år gik i stykker, efter at de havde gjort deres forhold offentligt i januar.

Det fortalte han til den samlede danske verdenspresse onsdag aften i Wallmans.

På den røde løber havde han selskab af sin ven og tidligere bandkammerat Martin Skriver fra Lighthouse X. Sammen med Søren Bregendal vandt de to det danske Meldi Grand Prix med sangen 'Soldiers of love' i 2016.

Adspurgt hvordan han havde det svarede han, at 'jeg har det varmt, men ellers godt'.

- Jeg går og roder med en masse småprojekter, og så er der snart premiere på spillefilmen 'Månebrand', hvor jeg medvirker, sagde Johannes Nymark om sine aktiviteter i den seneste tid, der også omfatter teater og indtaling af lydbøger.

- Bor du stadig sammen med Silas og Louise?

- Ja, det er jo sådan lidt midlertidigt, men vi er allesammen åbne over for, at det skal lykkes, siger Johannes Nymark.

- Forestiller I jer en fremtidig løsning, hvor I ikke skal bo sammen, eller kommer I til at bo sammen altid?

- Vi tager en dag ad gangen og gør altid det, der er bedst for børnene, siger Johannes om boligsituationen, der betyder ,at han fortsat bor sammen med sin eksmand Silas Holst , børnene Maggie My og Bob Jones og børnenes mor Louise Mahnkopf i en villa i flere plan i Brønshøj.

- Hvordan går det med kærligheden, har du en kæreste nu?

- Ja, svarer Johannes Nymark.

- Kan du fortælle lidt om det?

- Ikke endnu. Det er ikke fordi, jeg er flov eller noget. Der er bare lige nogle ting, der skal..., siger Johannes Nymark og stopper midt i sætningen.

- Kan du fortælle noget om, hvor længe I har været kærester, og hvordan I har mødt hinanden?

- Det venter jeg lige med, svarer skuespilleren.

- Men du er forelsket og glad?

- Ja - ser jeg ikke sådan ud, svarer Johannes Nymark inden han smutter ind til gallapremieren.

Tilbage i december fortalte han og Silas Holst nemlig, at de skulle skilles.

- Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Silas og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd- men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn, skrev Johannes og Silas begge på Instagram.

Selvom Johannes og Silas altså ikke længere er sammen som par, så bor de allesammen stadig sammen i Brønshøj. Det fortalte Johannes tidligere på måneden til SE og HØR. – Der er ingen plan lige nu ud over, at vi skal finde ud af, hvad der fungerer. Det eneste, der betyder noget for os, er børnene, og det er vi heldigvis enige om, fortalte Johannes Nymark.

Sponsoreret indhold