Nyheder 21. juni 2017

Johan Bülow har tjent 470 mio. kr. på lakrids-salg

Lakridskongen Johan Bülow tjente millioner, da han sidste år valgte at sælge magten i sit lakridsimperium, Lakrids by Johan Bülow, til den svenske kapitalfond Valedo Partners
(Foto: All Over)

Eventyret begyndte tilbage i 2007 på et køkkenbord i barndomshjemmet på Bornholm. En dengang 23-årig Johan Bülow var overbevist om, at lakrids var andet end bare slik.

Den unge fyr var overbevist om, at der gemte sig en sand guldgrube i den rå og trevlede lakridsrod.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og man må sige, at Johan Bülow fik ret!

I dag regnes den 33-årige iværksætter og lakridskonge for en af Danmarks mest succesrige, og det bliver da også slået fast med syvtommersøm, hvis man tager et kig på det nye regnskab fra Johan Bülows personlige holdingselskab.

Her kan man nu se, hvad den kendte iværksætter tjente, da han sidste år valgte at sælge magten i sit lakridsimperium, Lakrids by Johan Bülow, til den svenske kapitalfond Valedo Partners.

I alt betalte Valedo Partners cirka 470 mio. kr. for omkring 75 pct. af aktierne i lakridsvirksomheden, skriver Finans.dk.

Beløbet fremgår af posten "gevinst ved salg af kapitalandele" i Johan Bülow-holdingselskabets regnskab for 2016. Samlet viste regnskabet for året et lige så stort overskud.

Lakridskongen er dermed nu god for over en halv mia. kr.

Herunder kan du se billeder af Johan Bülow:

Johan Bülow

Sponsoreret indhold