Nyheder28. februar 2013

Johan Bülow: Så rig er lakridskongen

Se hvor mange millioner den 28-årige slikproducent Johan Bülow fra Kender du typen? er god for
Af af
28-årige Johan Bülow har fart på. Hans lakridser har i løbet af få år gjort ham til mangemillionær.
28-årige Johan Bülow har fart på. Hans lakridser har i løbet af få år gjort ham til mangemillionær.
 Foto: PolfotoHvis du hører til blandt den lille million seere, som i går gættede med i "Kender du typen" på DR, så spekulerer du måske over, hvor rig programmets hovedperson, den 28-årige iværksætter og lakridsproducent Johan Bülow, i virkeligheden er.

Kæmpe villa på Frederiksberg, designermøbler og B&O-fjernsyn - der mangler ikke luksus i Johan Bülow liv.

Bornholmeren Johan Bülow købte sin 320 kvadratmeter store villa, der blev vist frem i "Kender du typen?" for 10,5 millioner kroner i 2012.

Henrik Boserup: I fogedretten

I forbindelse med købet optog Johan Bülow, som fylder 29 den 3. april, i kreditforeningen et lån på 8,4 millioner kroner. Der blev også oprettet et pantebrev på en million kroner, som Danske Bank har fuldmagt over.

Johan Bülow bliver endnu rigere

Af det seneste regnskab for lakridskongens anpartsselskab Johan Bülow Holding fremgår det, at formuen ved afslutningen af 2011 var på over 11 millioner kroner. Overskuddet i 2011 var på 7,2 millioner kroner.

Men hans lakridsfabrik er i hidsig vækst. Johan Bülow eksporterer nu til USA, Tyskland og England og har 50 ansatte, så 2012-regnskabet, der offentliggøres en af de kommende måneder, vil formentlig afsløre, at han er blevet endnu rigere.

Lis Sørensens katastrofeøkonomi

Se programmet med Lakridskongen her

Sponsoreret indhold