Nyheder24. maj 2014

Joey Moe efter Voice-sejr: Disney gjorde det

I lyserød prinsessekjole og pelskrave stod den 13-årige Melina fredag aften på scenen i Voice Junior. Her fremførte hun for anden gang sit vindernummer Let it Go af Demi Lovato fra Disney-filmen Frost.
Melina vandt med Joey Moe Voice Junior 2014.
Melina vandt med Joey Moe Voice Junior 2014.
 Foto: Mikael Rieck

Ifølge den blonde vinder-piges egen mentor, Joey Moe, var det netop det fortryllende Disney-univers, der gjorde forskellen fra finalist til vinder af Voice Junior for Melina.

- Et Disney-nummer er helt vildt svært at synge, men jeg vidste, Melina ville kunne gøre det. Hun tager den til et helt andet niveau, end jeg havde turde håbe på, sagde Joey Moe.

Den 13-årige Melina fra Nærum fik da også lov til at slå sig løst i en helt anden genre, da hun sammen med sin mentor gik på scenen med Joey Moes eget hiphop-hit "Million".

LÆS OGSÅ: Disney-sangeringe vandt Voice Junior

Adspurgt om, hvilken sang hun bedst kunne lide, svarede den diplomatiske teenager:

- Hvis jeg kunne have den her lyserøde kjole på og samtidig synge med Joey Moe, ville det være helt perfekt.
Ud over æren lød præmien til vinderen af Voice Junior på et rejsegavekort på 50.000 kr. En gevinst, som Melina allerede har store planer med.

- Jeg vil gerne prøve at rejse til Hawaii, sagde hun.

LÆS OGSÅ: Her er årets mest stilfulde

Det svar udløste en prompte reaktion fra Joey Moe, der er søn af den hawaiianske sangerinde Lupe Mo.

- Så kan jeg være guide, foreslog han.

Joey Moe, der tidligere havde postet, hvad han selv beskrev som, en "storebror-kærlighedserklæring" til Melina på facebook, kunne ikke skjule sin stolthed over sin unge vinder.

LÆS OGSÅ: Her er de tre coaches i Voice Junior
- Du er en usleben diamant. Og det bedste er, du har gjort det meste af slibearbejdet selv. Du har simpelthen været så nem at være coach for, roste han.

Herefter blev der fra Joey Moe uddelt varme kram hele vejen rundt til Melinas stolte familie, der blandt andre tæller den danske grand prix-vinder fra 1966, Ulla Pia, der er Melinas mormor.


Newspaq

Sponsoreret indhold