Disney-sangerinde vinder Voice Junior

Melina vandt med Joey Moe Voice Junior 2014.

Melina vandt med Joey Moe Voice Junior 2014.

Foto: Mikael Rieck

- Jeg har slet ikke nogen ord. Jeg havde slet ikke regnet med det, sagde Melina, mens hun kæmpede med glædestårerne.

- Hun er en verdensklassesangerinde, og hun har rykket sig så meget, tilføjede hendes coach Joey Moe.

Den 13-årige Melina fra Nærum stod i finalen sammen med den 14-årige Rud fra København, der havde Oh Land som mentor, og den 13-årige Sille fra Helsingør, der blev coachet af Wafande.

LÆS OGSÅ: Her er årets mest stilfulde

Oh Land og Wafande, der altså måtte se sig slået i finalen, havde igennem programmet begge rost den unge, blonde vinder.

- Der er sket en kæmpe udvikling med dig. Du har en helt naturlig måde at udtrykke dig på på scenen, og det virker, fordi det er dig, sagde Oh Land til Melina efter hendes optræden med "Let It Go" af Demi Lovato.

Senere slog Melina sig løs sammen med sin mentor i et af Joey Moes egne hiphop-hits "Million".

Sille og Rud havde også fået lov at slæbe deres garvede coaches med på scenen. Sille og Wafande i soul-nummeret "Hallelujah I Love Her So" af Ray Charles og Rud og Oh Land i mentorens eget nummer "Green Card".

- Det var helt fantastisk at stå på scenen sammen med Rud og synge "Jeg har din ryg". For det er lige præcis det, jeg har - også i det virkelige liv, sagde Oh Land til Rud efter deres duet.

SE OGSÅ: Her er de tre coaches i Voice Junior

De tre coaches var i det hele taget fulde af ros og opmuntrende ord til deres unge finalister.

- Jeg har fra starten været blæst bagover af, hvor dygtige de her unge mennesker er, sagde Joey Moe.

Voice Junior-scenen blev desuden gæstet af en flok glade eks-deltagere, der til anledningen havde øvet sig på fællessangen "We are golden" af Mika.

Ud over sejren kan Melina glæde sig selv og sin familie med et rejsegavekort på 50.000 kr., der er præmien til den unge Voice-vinder. Seerne kan glæde sig til efteråret, hvor TV2 sender endnu en sæson Voice Junior.


Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close