Elle Style Awards: Her er årets mest stilfulde

Her er årets mest stilfulde

Her er årets mest stilfulde

Foto: Mikael Rieck
"Jeg' da ligeglad" synger den danske popprinsesse Medina på sin nyeste single. Helt ligeglad er den 31-årige sangerinde dog ikke - i hvert fald ikke med mode, og det blev hun belønnet for mandag aften.

Her blev hit-sangerinde nemlig for andet år i træk kåret som årets stilikon ved ELLE Style Awards.Medina løb med titlen som årets mest stilfulde ved ELLE Style Awards (Foto: Mikael Rieck)


- Medina har sin helt egen rå og elegante stil, og hun tør eksperimentere i et miks af kendte og ukendte designere, dyrt og billigt, siger chefredaktør for ELLE Cecilie Christiansen om vinderen.

Årets stilikon er ELLE's såkaldte læserpris, som uddeles til den, der i følge magasinets læsere, har været bedst til at sætte en dagsorden i modebilledet i det forgangne år.

Medina, der også modtog prisen i 2013, slog sidste år tv-værten Christiane Schaumburg-Müller O'Connor og Caroline Fleming af pinden.

LÆS OGSÅ: Fans er ren business for Medina

Og i år måtte modeblogger Pernille Teisbæk og den internationalt kendte model Caroline Brasch Nielsen også føje sig for de stilbevidste læserne, der altså stadig ser Medina som deres største ikon.

Caroline Brasch Nielsen gik dog ikke helt tomhændet fra prisuddelingen, da hun blev kåret som "Årets Model".

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om bruddet med Christopher

To andre stilfulde kvinder, der blev belønnet med en pris ved ELLE Style Awards, var Sidse Babett Knudsen, der blev årets skuespillerinde og Coco O., der blev kåret som årets sangerinde.

En mand, der også havde imponeret ELLE med sin stil og personlighed i 2013, er arkitekten Bjarke Ingels, der leder arkitektgruppen Bjarke Ingels Group. Han modtog prisen som årets mand.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close