Nyheder 24. april 2017

Joakim Ingversen om Sofie Linde: Hun er mit et og alt

Tv-værten taler ud om sit forhold til Sofie og fortæller om deres fremtidsplaner med familie og børn.
Foto: Dan Mariegaard

I februar blev tv-parret Sofie Linde og Joakim Ingversen forlovede, efter de havde været kærester i to år, og for nylig flyttede de ind i deres fælles lejlighed på Østerbro.

De lærte hinanden at kende, da de begge lavede børne-tv, og mens Sofie var vært på X Factor, lavede Joakim "Ultra Factor". Der er nok også mange, der husker Joakims kærlighedserklæring til Sofie, da han på live-tv sagde "Det er min dame". Nu har 29-årige Joakim endnu engang krænget sit hjerte ud på tv og fortalt om sit forhold til 27-årige Sofie i "Til middag hos".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi lærte jo hinanden at kende, fordi vi begge lavede børne-tv og var sindssygt gode venner. Hun var bare en af drengene, så var der bare gået tre, og så blev vi bare kærester fra den ene dag til den anden. Det er det bedste, der er sket for mig. Hun er mit et og alt, fortæller han til Irina Olsen, Camilla Rosenborg og Thomas Evers Poulsen, der er til middag hos Joakim.

Og de tre gæster bliver selvfølgelig også interesserede i at høre, hvornår Joakim og Sofie planlægger at skulle have børn, men det lægger ifølge Joakim ikke i nærmeste fremtid.

- Vi har ikke så travlt. De kommer, når de kommer, siger Joakim.

Sofie Linde har tidligere sagt til Billed-Bladet, at de venter lidt med brylluppet, fordi de skal have lavet badeværelse i lejligheden først.

Se Joakims kærlighedserklæring og børne-snak i videoerne herunder

Se resten af "Til middag hos" i aften klokken 19.00 på TV3.

Sponsoreret indhold