Nyheder9. april 2013

Jim Lyngvild: Går amok over Blachman

Kalder X Factor-dommerens nøgen-program for det rene lort
https://imgix.seoghoer.dk/media/3c454100bd86419687f93df045e47085.jpg
 Foto: All Over Press



Den nykårede "Masterchef"-vinder er oppe i det røde felt. Det er Thomas Blachman, der har bragt ham derop med det nye DR2-program "Blachman", der som bekendt går ud på, at en række kvinder smider tøjet foran den skaldede "X Factoor"-dommer og hans kendte, mandlige gæster.

- Aldrig, og jeg mener ALDRIG, har jeg set mere lortet program, end Blachmans nye selvrealisering, tordner Lyngvild mandag aften på Facebook.

Annette Heick: Forsvarer Blachmans nøgen-show

- Nuvel, han har sin berettigelse i X-factor, fordi den danske ungdom langt hen af vejen trænger til et drag over nakken, men når han står foran mig, skal han stå tidligere op, for man lugter med det samme, at her er en mand der er hunderæd for at blive opdaget af "Den lille dreng". Jeg siger det gerne "Du har jo ingenting på" Jojo, du kan nogle farligt flotte ord, men at kombinere højtravende tale, med fraser og indskudte faldballader som Fisse, bryster og røv, er ikke just nytænkning - end sige kompromiterende - tværtimod fremstår du som en kopi af dig selv... og det er dog det værste man kan opnå, tordner den ophidsede Lyngvild.

Thomas Blachman: Det forbudte klip

- Du har delegeret dig med en rigtig mand, der VIRKELIG er klog... en forfatter (for de ved jo hvad de taler om, i dette tilfælde Jan Sonnergaard) og han er så bange for at fremstå som en kopi af dig, og måske få stivert på i den nugatbrune Børge Mogensen sofa, at han knapt kan holde øjnene fra kameraet, med blikket skrigende af "Er det NU jeg skal være lige så klog og filosofisk som du, oh store (eller rettere berømte) Blachman. Hver gang han formaster sig til at sige et frækt eller stødende ord, kigger han nærmest skræmt på den nøgne kvinde, der står som det eneste levende i studiet foran dem, og for længst har indset, at klokken 16.00 skal ungerne hentes fra SFO og der er udsalg i Føtex (Og denne optagelse bliver længere end frygtet), skriver Lyngvild om det første afsnit af DR2-serien.

Lykkelige Lyngvild: Jeg er så stolt

- Hvorfor placerede de ikke bare en standerlampe eller en Teletubby på hendes plads, for Blachman ynder KUN at høre sig selv, og gerne få et anerkendende nik fra sin mandlige sidekamerat. Aldrig har jeg set mere selvsmagende og højkulturelt (der i dette tilfælde bliver barnagtigt) underholdning. Det er softcoreporno af værste skuffe, garneret med skuffefilosofi og lyrik, der smager af.. nå ja lort! Hvem har dog udtænk dette koncept? Det kan ikke være den skønne Blachman fra X-factor, der nu har degraderet sig selv til en mere nøgen statist, end de kvinder der står foran ham. Jeg er målløs, ikke over at være blevet provokeret, optændt eller forarget, men over blot at være målløs. NØJ en omgang.... lort! lyder dommen fra Lyngvild.

Han er nok ikke blandt dem, der i aften kigger med, når andet afsnit af "Blachman" bliver sendt på DR2 ...



Sponsoreret indhold