Nyheder3. april 2013

Annette Heick: Forsvarer Blachmans nøgenshow

X Factor-dommerens provo-program kan ikke hidse hende op
Annette Heick kalder Blachmans nye program "befriende".
Annette Heick kalder Blachmans nye program "befriende".
 Foto: All OverDe verbale tæsk er haglet ned over Thomas Blachman, fordi han i sit nye program "Blachman" efter manges mening opfører sig decideret dumt og mandschauvenistisk.

I DR2-programmet, der havde premiere i går, sidder "X Factor"-dommeren sammen med forskellige kendte mænd og ser på kvinder, der uden et ord smider tøjet.

Både anmeldere og et hav af andre meningsdannere har kritiseret programmet, men ikke Annette Heick. Hun kan ikke hidse sig op over, at Thomas Blachman kigger på nøgne kvinder for rullende kameraer.

Annette Heick: Guld-Harald er min reserve-far

- Er det ikke det, mænd gør?. Der findes masser at strip-klubber, hvor det er skummelt og mørkt, og mænd i alle aldre kigger på nøgne kvindekroppe. Hvorfor skal vi pakke det ind og gemme det væk og kalde det ulækkert og kvalmt. Jeg synes, det er befriende, siger Annette Heick til bt.dk.

Annette Heick: Syrebehandlet

- Men jeg blev slet ikke forarget. Hvis det havde været en pige på 16 måske, men det var jo modne, naturlige kvinder og Jan Sonnerggard sad jo nærmest og rødmede sødt. Og Blachman snakkede en del om, hvordan han elsker sig selv, men det ved vi jo i forvejen, så det kan jeg heller ikke blive forarget over, fortsætter Keld og Hildas datter.

Annette Heick: Min forbudte sommer-forelskelse

Sponsoreret indhold